yıkama sonrası oluşan kireçler!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garraro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garraro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar uzun yola çıkmıştım,aracımı benzin aldığım yerlerde sadece su tutturarak yıkattım,sildirmedim:(
dolayısıyla lekeler kireçlenmiş,yıkamacı çıkaramadı pasta cila diyor:confused:
ne yapacam:confused:

camlarda olsa sirke ile çıkabiliyor ama kaportada olunca pasta cila şart

kaportadakiler zamanla çıkar camlardakileri dedikleri gibi sirke ile silin veya şöyle yapabilirsinizarabayı yıkamadan önce kireç çözücüyü alın ve biraz pamuğa sürün sonra kireç olan yerleri temizleyin ama üzerinde bırakmadan bol su ile yıkayın...saygılar...

sonaxın cilalı şampuanı varmış,onu alıp deneyeceğim bakalım ne olacak?
şu pasta ciladan kurtarabilirsem iyi olacak

geçmiş olsun boyaya zarar vermiyeceginin garantisi olsa clit bang iyi kireç çıkarıyor tavsiye olarak algılamayın ama benim başıma gelse hızlıca uygulayıp hemen durulardım:)

pasta dan çekiniyorsanız biraz zamana bırakın kaliteli sampuan ve kovanıza bir miktar sirke dökerek yıkayın aracınızı

ben dün arabayı yııkamaya götürdüm her yerinde kireç vardı elemana dedim bunlar çıkar mı? yıkamacıdaki çocukta çıkmazmı abi dedi köpükledikten sonra süngerle köpüğü iyice yedirdi yıkadı sildi nokta kireç yok :)

kardeşim senin hatan aracını ıslak olarak yola çıkmak olmuş sudaki kireç özellikle siyah araçlarda daha belli olur ve kuyu suyu özellikle kullanan yıkamacılarda ve herhangi bir arıtmadan geçmeyen sularda olan şeylerdir muhtemelen camlardada su lekelerin vardır aracın yenı pasta falan yapmana gerek yok
sadece meguairs nxt2 al ve automix in microfiber bezlerı var ama %100 olanından al 5 tl cıvarı aracını yıkamacıda yıkat sonra kendin aracına uygula lokal lokal uygula ve sonra bana dua et;)nxt ne dersen amatörce kullanabileceğin güzel bir ürün bu ürünüde ortalama 4 yıkamada bir uygula

Geri