Yol tutuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)) calibra hiç görmediğim ve sürmediğim için bilmiyorum tabi belki geçerim de o zaman al sen kendi arabanı o zaman heheheh

:)) calibra hiç görmediğim ve sürmediğim için bilmiyorum tabi belki geçerim de o zaman al sen kendi arabanı o zaman heheheh

belkı gecersın ya ıyılık de yaramıyor :kop: saka tabıı ama harbı zor gecersın
benım kınalı kuzumu :)

:))) hemen de sonuna ilave etmesen olmazdı demi:P yakarım bu arabayı yinede geçerim hiç olmadı virajda geçerim:)

:))) hemen de sonuna ilave etmesen olmazdı demi:P yakarım bu arabayı yinede geçerim hiç olmadı virajda geçerim:)

:pon: tamam ışte en korktugum kulvarı sectın harbı gecersın vırajda gercı ben mermı gıbı gırmemle cıkmam bır oluyor da senı gormedım gerci dedıgıne gore aynı kafadaymısız sen de tehlıkelısın anlasılan tırs tırs oldum vallahi acaba senın renkte makına gorsem uzak mı dursam ne dersın dosta dusmana karsı :pon:

bende Ids Plus ayrıca alçaltılmış spor şasi v.s var elektronik denge programı filan yerinde olsam pek yaklaşmam virajda:)) nede olsa opel kardeşliğiyiz biz:P dost acı söyler.p

bende Ids Plus ayrıca alçaltılmış spor şasi v.s var elektronik denge programı filan yerinde olsam pek yaklaşmam virajda:)) nede olsa opel kardeşliğiyiz biz:P dost acı söyler.p

valla gökhan benim zamanımda alçaltılmış şası yoktu ben bu hafta ısıtarak yayları kısalttırdım hem konforlu hem de yerde gıdıyorum, esp desen nerdeee kardeş sayende artık ya astralardan tırsıcam ya da arabayı yalcın abıye modlatıcam bu yastan sonra nıyetımı bozdun ya da efendı efendı 90 la gıdecegım :sorry: illaki bildiğin birşey vardır.... dediğin gibi dost acı soyler opel kardesıyız ne de olsa

:)) bu sitedekilere yamuk yapmam ama zevkine bi calibra bulup sollucam::))) abi sende çağa biraz ayak uydur yoksa yavaş yavaş 90 bile çok gelemeye başlayacak san:)

gökhan üç şeye ihtiyaç duyarım gaz pedalı ,fren pedalı ve debriyaj gerisi boş :) gerisini pilotaj hallediyor zaten.Bu arada genclere de kotu ornek olmayalım
herkes virajlara yavas gırsın,bılmedıgı,onunu gormedıgı yollarda daha da yavas gıtsın unutmayalım sürat felakettir,lütfen kimse alkollüyken direksiyon basına gecmesın deyip konuyu bağlayalım.ayrıca laci astrası olanlar calibralardan uzak dursun :good:

:)) verilen sosyal mesajlara sonuna kadar katılıyrum:PP sonu hariç tabiki.:) yarın ilk işim arabanın arkasına koca bir yazı yazdırmak olucak ' CaLiBrA AvCıSı' :)))))

viraj içinde sert fren, direksiyonu kırma gibi hareketleri yanlış olarak değerlendiriyorum. Araba arkadan kaymaya başlarsa direksiyonla fazla oynamadan ya gazı kesiyorum, ya da hafif gaz veriyorum. Şimdilik sorun yaşamadım.

Geri