z16 motora mantzel powerbox uygulaması

elimde var mantzel alt manifold felan almadan önce satsaydın alırdım kesinlikle :)

flans'ın ölçüleri vs varmıdır elinde :) birde taktırırken nelere dikkat etmeliyiz araçda lpg var sıkıntı olurmu ne gibi değişiklikler yapmamız lazım lpg için :)

montajı ne kadara yaptırdın :)

lpg için ektra bişey yapmaya gerek yok . bak işte bende lpg delikleride hazır var hay Allah.
150 tornaya 150 montaja vermiştim tabi birde bir daha gazcıya giderek 30tl vermiştim lpg borularını yeniden manifolda bağlattım

peki manifolda işlem yapmamız gerekiyomu lpg için :)

150 lira torna masrafı bana fazla geldi :D düzcede 50 lira sadece montaj'a istediler :)

bana sadece gerekli olan şuan gaz kelebeği flans'ı ve yeni lpg boruları :)

peki manifolda işlem yapmamız gerekiyomu lpg için :)

150 lira torna masrafı bana fazla geldi :D düzcede 50 lira sadece montaj'a istediler :)

bana sadece gerekli olan şuan gaz kelebeği flans'ı ve yeni lpg boruları :)

50 liraya yapılacak montajdan şüphe ederim. Çok basit bi işlem değil ve minimum 2-3 saat aralıgında sürüyor bu iş.

sordum sadece işçilik icretine 50 tl dedi söküp takma işlemine çıkacak diğer conta masrafı vs hariç :)

lpg için ayrıca manifolda ne yapmamız gerekiyor :)

Beyler ben bu işin altıma elimi sokarım ama bi tane malzeme mühendisi arkadaş lazım malzeme seçimi için, ısıya dayanaklı ve korozyona karşı dayanıklı bir malzeme olması lazım. Haydi opelimciler milleti mantzelleyelim. İş olmayacak ben bunu alt manifoldu ile yaptırırım :) Bianchide gider büktürürüm boruları parası neyse veririz. Kaynattırırızda orda offf kaynak işçiliğide mükemmel olur argon kaynağı ile amanın şeytanlar aklımda cirit atıo :)

3mm 316 krom kullanabilirsin mükemmel malzeme. hem krom paslanmaz hemde pürüssüz polish gerektirmez. mantzelin bütün torna işleri için yardımcı olurum isteyenlere volkan bilir beni:)

Son düzenleme:
Geri