Ynt: Ziebart Ses Yalıtım Uygulaması
kesinlikle yaptır eski araçtan sonra opelin için karanlık geliyor battle_Teroriste
kesinlikle yaptır eski araçtan sonra opelin için karanlık geliyor battle_Teroriste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapıyorlar ama bızım araclara gostergenın rengınde olursa daha hoş duruyorA14NET link' Alıntı:Alt aydınlatmalar çok güzel gözüküyor. Odakta aynı altı ledle beraber bunuda yaparlar sanırım....
Evet yaw, on numara olmuş. Nasılsa arabayı söktürmüşken beraber yaptırmalı, aynı hat nasılsa...bulent_tnt link' Alıntı:yapıyorlar ama bızım araclara gostergenın rengınde olursa daha hoş duruyor
[img=800x597]http://g1203.hizliresim.com/v/x/3x66q.jpg[/img]
bozlee link' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım daha önce A 3 kullanıcısıydım şimdi astra j 1.4 t sport aldım fakat araçta beni rahatsız eden ilk şey motor sesi oldu ilk bindiğimde dizel sandım aracı zamanla alışırım dedim fakat her geçen gün beni daha da rahatsız ediyor eşim kullandığında da ilk bu araba neden bağırıyor dedi. arkadaşımda astra j 1.6 var o da aynı bu sesin bi yalıtımı varmıdır acaba bide daha 10.000 olmadı ama sağından solundan sesler gelmeye başladı ya da audi çok sessizdi kulağım ona alıştı yani araba 150.000 deydi ama çıt ses yoktu motorun çalıştığı bile ibreye bakınca belli oluyodu ama lanet olsun o dsg -stronik sanzımana arıza makinası ocak söndürür o yüzden almıyorum audi'yi artık Astra'cı oldum bende vatana millete hayırlı olur inşallah. greatt tabi bu sesler beni delirtmezse