Zift lekesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poseidon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poseidon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Değerli abilerim yazın yaptığım uzun yolculuklardan sonra arabada ufak tefek zift lekeleri oluştu. Zarar vermeden nasıl çıkartabilirim? yardımlarınızı bekliyorum

abi benzin zarar vermiyomu ??? bi yazı okumuştum tereyağı da çıkarıyomuş ama denemedim hiç pasta cila ile çıkardım diyenler var ama kendim hiçbirini denemediğim için kesin bişey söyleyemem

walla, ben benzinle gri metalik boyanın izerindeki zifti çıkardım ama...zarar vermedi..

şaka yaptıgımı sanmayın ama bildiginiz sana yağ ı arabanın zift olan yerlerine suruyorsunuz 10 dk bekliyor ve temiz bir bezle siliyorsunuz bundan daha İYİ TEMİZLEYEN DUNYADA HİÇBİR KİMYEVİ MADDE BİLE YOKTUR GARANTİ

kesinlikle sana yağ ama çok uğraştırıyor ben mazotla çıkardım kolay oluyor

Mazotla Sil

Mazotla sildim, zarar vermeden zift lekelerini çıkardı. Yağı ilk defa duydum. Merak ettim, bu kez lekeleri yağla sileyim, denemekten zarar gelmez.

ben pastayla çıkardım
ama çok uğraştım babam yoldaki bütün ziftleri toplamış valla helal olsun :D:D

gaz yağı daha 3 gün önce çıkardım. Aracı süngerler köpükler gibi, sünger ile gaz yağlayın. 5-10 dakika sonra, durulayıp, tekrara köpükleyin, işlem tamamdır. 2ytl'lik gazyağı işi çözer, uğraştırmaz. Ayrıca boyayı besleme özelliğide vardır.

Geri