Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar, bence de en iyi zift çıkarıcı gazyağı. Mazotta işinizi görür, fakat az da olsa boyaya zarar verir diye duymuştum. En iyisi gazyağı derim bende..
Evet arkadaşlar, bence de en iyi zift çıkarıcı gazyağı. Mazotta işinizi görür, fakat az da olsa boyaya zarar verir diye duymuştum. En iyisi gazyağı derim bende..
benzin de, mazot da gazyağı da boyaya zarar verir çünkü içinde organik solvent var bunların. en iyi temizleme yolu gazyağını seyrelterek bu işi yapmak. onuda direkt uygulamamak lazım. beze gazyağını emdirip, bi poşetin içinde 1 gün bekletiyoruz, sonra yavaş hareketlerle sildikten ve zifti çıkardıktan sonra o bölgeyi yada bölge fazla ise arabayı ılık su ile köpürterek yıkıyoruz. en temiz ve doğru olan bu diye biliyorum ben. 4-5 kez yaptım bu işi, zamanında bi sürü ustaya sormuştum, özeti anlattığım gibi.