Zorunlu Trafik Sigortası Hk.

Biz geçen sene katlamalı harç ödemiştik. Seve seve iade ettiler abi. Mecbur iade olacak ama ne şekilde olacak o önemli çünkü katlamalı harcı öderken 1 hafta içinde çıkan süpriz paraları bağıra çağıra talep eden rektörlükler 2 ay sonra sessiz sedasız geri iade etti. Belli süreler içinde iade ettiler ve bunu da sessiz sedasız yaptılar şimdi iade alamayanlar uğraşıyor.

Kardeşim sorma daha önce lpg takılan araçlardan anın da vergi almaya kalktılar ve bir çok kişi de ödedi anam ondan sonra millet tepki gösterince geri adım attılar eee sonra ödeyenler ne oldu? Sonrası devlet aldı parayı verir mi? Yok... Ellem kullan ödeyenlerin parası vergiden düşecek dediler düştü aracı satan ödediği ile kaldı. Artık güvenin var mı? Diye sorar isen gram yok.

Bugün katkılı trafik sigorta poliçelerim geldi, eskisine oranla arada iki belirgin fark var. Birinci fark tabiki fiyatı, ikinci fark ise A4 kağıdı boyunda, kuşe karton kapaklı afilli bir bilgilendirme kitabı. ;)

Bugün katkılı trafik sigorta poliçelerim geldi, eskisine oranla arada iki belirgin fark var. Birinci fark tabiki fiyatı, ikinci fark ise A4 kağıdı boyunda, kuşe karton kapaklı afilli bir bilgilendirme kitabı. ;)
Abi sorması ayıp ne ücret ödedin.

imla hataları için affola mobil gönderi

İzmir plakalı 1963 Taunus'a (eskisi 240 TL) % 20 hasarsızlık indirimi dahil 645 TL
Ankara plakalı 1991 Vectra'ya (eskisi sanırım 280 TL falandı) % 20 hasarsızlık indirimi dahil 565 TL

İzmir plakalı 1963 Taunus'a (eskisi 240 TL) % 20 hasarsızlık indirimi dahil 645 TL
Ankara plakalı 1991 Vectra'ya (eskisi sanırım 280 TL falandı) % 20 hasarsızlık indirimi dahil 565 TL

Abi baya bir fark olmuş ya. Bende 260 olan sigortayı 460 yaptırdım. İçinde çekici filan da var. Ama bu yıl öpecekleri kadar öptüler ama sanırım sene ye kaldıkları yerden öpmeye devam edecekler.

Kasko rakamları 400 ler seviyesinde, zorunlu olunca rakam bu şekilde oluyor. Gerçekten üzüm üzüme bakarak kararıyormuş :(

Abi koru sigorta 700,doğa sigorta 800,Generali 890 istiyor bakalım pazartesi karar verip birine yaptırıcam.

imla hataları için affola mobil gönderi

Ben Taunus için bir şirketten 100 TL daha düşük fiyat teklifi aldım, Vectra için de ya aynı teklifi verdiler ya da daha fazlasını. Durum böyle olunca ben de 30 senelik sigorta şirketinden vazgeçemedim ;).

Yalınız bazı sigorta şirketleri sakat. Bizim arkadaş kaza yaptı sigortadan arabası yapıldı karşı tarafın sigortası dandik olduğu içinde gerekli ödeme zamanın da yapılmadı. Sonra yapan adam ile papaz oldu arkadaş.

İşte o yüzden 30 senelik şirketle yola devam etme kararı aldım.

Geri