Zorunlu Trafik Sigortası Hk.

sigortam nete gir oradan online teklif al birçok firmanın teklifini sunuyorlar ben çok araştırdım bana en uygun fiyatı mapfre sigorta verdi en ucuz 533 TL en pahalı 1200 TL aralığında fiyatlar aldım farklı farklı şirketlerden...
Bana 10 gündür bir teklif sunamadılar. İki arabaya teklif alabilmek için gereksiz yere onca soru sordular, onca bilgi istediler ama halen ortaya koydukları bir sonuç yok. Sadece bir bayan aradı iki yerden teklif aldıklarını, diğerleri de ellerine geçince haber vereceğiz dediler ama arkası bir türlü gelmedi. Bir diğer beğenmediğim uygulamaları: aracın ve kendime ait onca bilgiyi paylaştığım halde nedense e-mail adresimin güvenliğini sorgulamaya kalktılar. Ben kendilerine e-mail adresimden daha önemli onca bilgi vermişim, onların derdi e-mail adresimin güvenliği. Avuçlarını yalasınlar. :mad:

Abi Peugeot 206 2005 model ve 51 yaşında annemin üzerine aldım. Koru sigorta 700 doğa sigorta 800 bu ikisi kooperatifmiş kimse tavsiye etmiyor. Generali sigorta 890 ve diğer bütün firmalar 1050+ olarak devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla kaskoya 700 lira istiyorlar trafik elle tutulur tek firma 890.

imla hataları için affola mobil gönderi

Allah sonumuzu hayır etsin. Şu an birçok masum araç sahibi sahtekarların yedikleri haltlar yüzünden mağdur durumda. İşin daha da acı yanı bizi yönetenlerin bu duruma seyirci kalması :(. Mesela çıkaracakları bir yasa ile "kurallara uyan, kazaya karışmayan araç sahiplerine % ... bilmem kaç oranında indirim yapılır" diyemezler mi?

bi halt cıkmaz BKZ hesap kesim ücretleri. tek tek herkes dava açsın der devlet. ha olmadı sigorra 900 kasko 900 mü
zorunlu sigorta 1800 der yine bize kaçar

smihci bu ülkede BİNDİRİM olur İNDİRİM İMKANSIZ

Ya dur hele, adamların aklına böyle şeyleri getirme :) Benim en kızdığım şey bütün toplumu ilgilendiren şeyler için kişilerin ayrı ayrı dava açmasıdır. Şimdi (atıyorum) 10.000.000 araç sahibi olsa, hepsi de tek tek dava açmaya kalksa adliyede davayı görmek için ne zamana sıra verirler ki?
Elektrik faturalarında ki durum ortada. Kayıp kaçak bedeli belli bir rakamı bulmuyorsa dava açma hakkı yok, şimdi buna da olmayacak bir miktar belirlerler kimse dava açamaz, bu sefer millet olarak tüketici hakları ofislerinde kuyruğa gireriz :(.

Savaş abi o değil de şimdi biz mecbur ödedik o zaman bir düzenleme olması durumun da bizim ödediklerimiz güme gitti demektir. Malum alınanı sağ olsun devlet kanadı hayatta vermez.

Geri vermezlerse aradaki farkı bir sonraki poliçeden düşerler. Eğer bu arada araç satılırsa o zaman mecburen parayı iade edecekler.

Yanlız baya bir yerde okudum çok tepki var enin de sonun da sanki sigorta şirketlerine bir fren yapılacak içinden çıkılmaz oldu abim. Sigorta yaptırdığım da orada arkadaş dedi ocak ayında yine artar dedi öyle de oldu benden sonra arkadaş yaptırmıştı çekici hizmeti olmadan 100 tl birden artmış.

Biz geçen sene katlamalı harç ödemiştik. Seve seve iade ettiler abi. Mecbur iade olacak ama ne şekilde olacak o önemli çünkü katlamalı harcı öderken 1 hafta içinde çıkan süpriz paraları bağıra çağıra talep eden rektörlükler 2 ay sonra sessiz sedasız geri iade etti. Belli süreler içinde iade ettiler ve bunu da sessiz sedasız yaptılar şimdi iade alamayanlar uğraşıyor.

Geri