ya benim motor muayenesi (tüvtürk) haziranda bitiyor ben nisanda yaptırsam yaparlarmı (yaz tekerleri gecmez kontroden ama kış tekeri gecer), ??? ))))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sigortam nete gir oradan online teklif al birçok firmanın teklifini sunuyorlar ben çok araştırdım bana en uygun fiyatı mapfre sigorta verdi en ucuz 533 TL en pahalı 1200 TL aralığında fiyatlar aldım farklı farklı şirketlerden...Merhaba, trafik sigortamın süresi bitmek üzere, bende araştırmaya başladım ancak süprizle karşılaştım. ufak bi kaza yapmıştım mayıs ayında. primin artacağını biliyor ve bekliyordum ancak baya bi yüksek çıktı. 1800 tl civarı teklifler alıyorum. ( çok daha üstünde teklif aldığımda oldu). Sizlerden de başına böyle bir şey gelen var mı? bunun çözümü falan var mıdır? kasko bedeli kadar trafik sigortası ödemek istemiyorum. ucuza sigorta yaptırabileceğim bi yer varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Aldıkları para adamlara az gelmiş bak adamlar da yeni dümene....
http://otomobil.mynet.com/haberler/trafik-sigortalarinda-yeni-iddia-782
Yuh diyorum. :sopa:
Bir nisan şakası gibi bir haber.
Bende haberi ilk gördüğüm de oha dedim. Bir zamanlar trafik sigortası sadece evrak olarak vardı. O zamanlar geldi aklıma birden. Suyunu çıkardık tam çıkaralım derdinde sanırım sigorta şirketleri.
sigortam nete gir oradan online teklif al birçok firmanın teklifini sunuyorlar ben çok araştırdım bana en uygun fiyatı mapfre sigorta verdi en ucuz 533 TL en pahalı 1200 TL aralığında fiyatlar aldım farklı farklı şirketlerden...
sigortam nete gir oradan online teklif al birçok firmanın teklifini sunuyorlar ben çok araştırdım bana en uygun fiyatı mapfre sigorta verdi en ucuz 533 TL en pahalı 1200 TL aralığında fiyatlar aldım farklı farklı şirketlerden...