ZuZu & BlackJet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen denizlide düzgün araba kullanmayı bilende çok az...bendede corsa 1.3 otomatik dizel var gri renk 64 plaka aklında bulunsun görürsem bende dururum yanında :D

tabikide tanısmıs oluruz :)

maşallah nazar değmesin güle güle kullanın...

teşekkür ederim sizede kazasız belasız sürüşler dilerim..

kıskanmadım ki ahhahha :alkis:elemtere fiş kem gözlere şiş :bir:

ehehe cok teşekkür ediyorum :D..nazar degdimi ne yapsak degiyor gecen camurluga vurmuslar sanırım motorla. :mad: bugunde park ederken jantın birini çizdim azcık.napalım olucak bunlarr. :(

Gıcır gıcır parlak siyah renkte astramız :) ALLAH (C.C.) kazalardan belalardan esirgesin ...

benim hadi astra tamam da jetta asıl dikkatimi çekti araç nasıl parlıyor sanki yeni boyanmış fabrikan çıkmıs gibi...maşallah astra güzel ama ben jettayı daha çok begendim nedense...

Maşallah, kardeş neyle siliyorsun sırrını bana da söyle, morul morul yanıyor :)

siyah oldukları için hemen tozlanıyorlar zaten her bos vakitlerimde yıkatıyorum..siyahın bakımı cok zor.. ancak astrayıda alırken siyahtan vazgecemedim :) yılan gibi gezmek ayrı güzel :good:

benim hadi astra tamam da jetta asıl dikkatimi çekti araç nasıl parlıyor sanki yeni boyanmış fabrikan çıkmıs gibi...maşallah astra güzel ama ben jettayı daha çok begendim nedense...

astranın rengi karbon siyah olarak geciyor sanırım opak ama benim hosuma gitti farklı bir tonu var.. jettanın siyahını ise fark ödeyerek almıstık zamanında sedefli renklerde olan derin siyah diye geçiyor içi simli gibi ayrı bir parlaklıgı var :)

güzel düşünceleriniz içinde teşekkür ediyorum..

maşallah arkadaşım maşallah:bir:

maşallah arkadaşım maşallah:bir:

teşekkür ederimm :)

bu arada park ampüllerimi 9 ledli ampülle degiştirdim amerikan park görüntüsü verdim tavsiye ederim..

teşekkür ederimm :)

bu arada park ampüllerimi 9 ledli ampülle degiştirdim amerikan park görüntüsü verdim tavsiye ederim..

Çok harika durmuş hani bi şarkı var ya pitbull'un bap bara no americano diye :D tıpkı onun gibi olmuş bende bulsam şu turuncu gündüz farı ampüllerinden bende turuncu yapacam böylece sislerimle uyum sağlayacak ama bulamıyorum servise sordum yok dedi daha kötüsü e abi üzerindekiler zaten turuncu değilmi dedi :D yok dedim üzerindeki ampüller gün ışığı rengi (başından savmak için renk körü moduna giriyor eleman)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri