Maşallah, çok güzel olmuşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok harika durmuş hani bi şarkı var ya pitbull'un bap bara no americano diye tıpkı onun gibi olmuş bende bulsam şu turuncu gündüz farı ampüllerinden bende turuncu yapacam böylece sislerimle uyum sağlayacak ama bulamıyorum servise sordum yok dedi daha kötüsü e abi üzerindekiler zaten turuncu değilmi dedi yok dedim üzerindeki ampüller gün ışığı rengi (başından savmak için renk körü moduna giriyor eleman)
Maşallah, çok güzel olmuşlar.
Bende bu sabah 6000 km devirdim... nİCE 5000 LERE
Nice 5000 Km. ' lere , sağlıkla ve huzurla Kardeşim . Modifiye ' ye başlamak ile ilgili bahsettiğin şey yada şeyler nelerdir acaba ?
Bende bu sabah 6000 km devirdim... nİCE 5000 LERE
Bizde geçen 140 bin olduk be :maden:
Teşekkür ederim abi iyi dileklerin için..ZuZu 6 ayı doldurdu artık stock binmek karakterime uymuyor gibi ancak neler yapılır bu araca pek bilemiyorum..öncelikle difüzör almak istiyorum egzoz ucu için.birde sizdeki evo lip cok hosuma gidiyor ancak astraya olurmu bilmiyorum..Murat abi bu zamana kadar araclarını hayranlıkla izledim önerilerilerini bekliyorum