ZuZu & BlackJet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok harika durmuş hani bi şarkı var ya pitbull'un bap bara no americano diye :D tıpkı onun gibi olmuş bende bulsam şu turuncu gündüz farı ampüllerinden bende turuncu yapacam böylece sislerimle uyum sağlayacak ama bulamıyorum servise sordum yok dedi daha kötüsü e abi üzerindekiler zaten turuncu değilmi dedi :D yok dedim üzerindeki ampüller gün ışığı rengi (başından savmak için renk körü moduna giriyor eleman)

teşekkür ederim ugur gercekten güzel olu.. jettamdada var ancak onlar osramın turuncu park ampülü.bunlar garip bişey üzerinde 9 tane turuncu ledi var gercekten güçlü bir parlaklık yarattı :) bende serviste taktırdım onlara bi şaşırdılar incelediler baya begendiler :)

Maşallah, çok güzel olmuşlar.

teşekkür ederimm :)

Nice 5000 Km. ' lere , sağlıkla ve huzurla Kardeşim . Modifiye ' ye başlamak ile ilgili bahsettiğin şey yada şeyler nelerdir acaba ? :)

Bende bu sabah 6000 km devirdim... nİCE 5000 LERE

Nice 5000 Km. ' lere , sağlıkla ve huzurla Kardeşim . Modifiye ' ye başlamak ile ilgili bahsettiğin şey yada şeyler nelerdir acaba ? :)

Teşekkür ederim abi iyi dileklerin için..ZuZu 6 ayı doldurdu artık stock binmek karakterime uymuyor gibi :) ancak neler yapılır bu araca pek bilemiyorum..öncelikle difüzör almak istiyorum egzoz ucu için.birde sizdeki evo lip cok hosuma gidiyor ancak astraya olurmu bilmiyorum..Murat abi bu zamana kadar araclarını hayranlıkla izledim önerilerilerini bekliyorum :)

Bende bu sabah 6000 km devirdim... nİCE 5000 LERE

teşekkürler hep birlikte insallah İlker abi :)

Teşekkür ederim abi iyi dileklerin için..ZuZu 6 ayı doldurdu artık stock binmek karakterime uymuyor gibi :) ancak neler yapılır bu araca pek bilemiyorum..öncelikle difüzör almak istiyorum egzoz ucu için.birde sizdeki evo lip cok hosuma gidiyor ancak astraya olurmu bilmiyorum..Murat abi bu zamana kadar araclarını hayranlıkla izledim önerilerilerini bekliyorum :)

Teşekkür ederim Kardeşim . Konu , bu tarz değişiklikler ve neler yapılabilir olduğu zaman ben yorum yapmam . Sonuçta bu değişiklikler kişisel tercih ve zevk meselesidir , sadece yaptıklarından dolayı tebriklerimi sunarım . Ama yapmayı planladığın konularda yardım ve destek istersen , sana her zaman ardına kadar açık bi kapım var söylememe gerek yok biliyosun zaten . Difüzör meselesine gelecek olursak , öncelikle bahsettiğin modeli bi görmek isterim . Ona göre etrafımıza danışır , en iyi ve en uygun şekilde almaya çalışırız Kardeşim . Evo lip konusuda , işinin ehli bi fiberciye kalmış bi durum sanki . Corsa için olan bi lip ' in , Astra ' ya uyumlanabilmesi kesinlikle fiber ' cinin bileceği bi iş :) . Baştan yaratsın diyecem ama o konuda , geçmişteki kötü deneyimlerimden dolayı biraz tereddütlüyüm ...

Yorumum yanlış anlaşılmasında öncelikle maşallah diyorum sonra da eklemek istiyorum bizim öğrencilik zamanımız da kokmuş peynir ve kurtlu zeytin almaya sonra tek dal satılan ciğarayı içmeye paramız olmazdı.... vay anasına arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri