- Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim Kardeşim . Konu , bu tarz değişiklikler ve neler yapılabilir olduğu zaman ben yorum yapmam . Sonuçta bu değişiklikler kişisel tercih ve zevk meselesidir , sadece yaptıklarından dolayı tebriklerimi sunarım . Ama yapmayı planladığın konularda yardım ve destek istersen , sana her zaman ardına kadar açık bi kapım var söylememe gerek yok biliyosun zaten . Difüzör meselesine gelecek olursak , öncelikle bahsettiğin modeli bi görmek isterim . Ona göre etrafımıza danışır , en iyi ve en uygun şekilde almaya çalışırız Kardeşim . Evo lip konusuda , işinin ehli bi fiberciye kalmış bi durum sanki . Corsa için olan bi lip ' in , Astra ' ya uyumlanabilmesi kesinlikle fiber ' cinin bileceği bi iş . Baştan yaratsın diyecem ama o konuda , geçmişteki kötü deneyimlerimden dolayı biraz tereddütlüyüm ...
Abi bu zamana kadar araclarına yaptıgın uygulamaları zevkle takip ettim bu konuda gercekten basarılı işler çıkarıyorsun.difüzör gtc modeliymiş sanırım servis dışında alma imkanım yok.zaten onuda begendigim için degil egzoz yeri çıksın diye düşünecegim abi..corsanında son halini merakla bekliyorum..tekrardan teşekkürler abi Kazasız belasız insallah..
Yorumum yanlış anlaşılmasında öncelikle maşallah diyorum sonra da eklemek istiyorum bizim öğrencilik zamanımız da kokmuş peynir ve kurtlu zeytin almaya sonra tek dal satılan ciğarayı içmeye paramız olmazdı.... vay anasına arkadaş...
Yok Nadir abi yanlıs anlarmıyım seni teşekkür ederim..abi şükretmek cok önemli ve Allah razı olsun babamın bana kazandırdıgı en güzel degerlerden birisi bu..Bu günümüze şükür abi
Bu arada ZuZu jantlandı..artık yaşıma biraz daha uygun oldu sanırım
Bu ESKİ hali
Bunlarda YENİ hali