ZuZu & BlackJet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim Kardeşim . Konu , bu tarz değişiklikler ve neler yapılabilir olduğu zaman ben yorum yapmam . Sonuçta bu değişiklikler kişisel tercih ve zevk meselesidir , sadece yaptıklarından dolayı tebriklerimi sunarım . Ama yapmayı planladığın konularda yardım ve destek istersen , sana her zaman ardına kadar açık bi kapım var söylememe gerek yok biliyosun zaten . Difüzör meselesine gelecek olursak , öncelikle bahsettiğin modeli bi görmek isterim . Ona göre etrafımıza danışır , en iyi ve en uygun şekilde almaya çalışırız Kardeşim . Evo lip konusuda , işinin ehli bi fiberciye kalmış bi durum sanki . Corsa için olan bi lip ' in , Astra ' ya uyumlanabilmesi kesinlikle fiber ' cinin bileceği bi iş :) . Baştan yaratsın diyecem ama o konuda , geçmişteki kötü deneyimlerimden dolayı biraz tereddütlüyüm ...

Abi bu zamana kadar araclarına yaptıgın uygulamaları zevkle takip ettim bu konuda gercekten basarılı işler çıkarıyorsun.difüzör gtc modeliymiş sanırım servis dışında alma imkanım yok.zaten onuda begendigim için degil egzoz yeri çıksın diye düşünecegim abi..corsanında son halini merakla bekliyorum..tekrardan teşekkürler abi Kazasız belasız insallah..:)

Yorumum yanlış anlaşılmasında öncelikle maşallah diyorum sonra da eklemek istiyorum bizim öğrencilik zamanımız da kokmuş peynir ve kurtlu zeytin almaya sonra tek dal satılan ciğarayı içmeye paramız olmazdı.... vay anasına arkadaş...

Yok Nadir abi yanlıs anlarmıyım seni teşekkür ederim..abi şükretmek cok önemli ve Allah razı olsun babamın bana kazandırdıgı en güzel degerlerden birisi bu..Bu günümüze şükür abi :)

Bu arada ZuZu jantlandı..artık yaşıma biraz daha uygun oldu sanırım :)

Bu ESKİ hali

Bunlarda YENİ hali

Çok iyi duruyor Can; af buyur köpek gibi :rakir: arka tampona ek yapabilirsen krom uçlu egzos çıkışlı çok daha kombin olur jantlarla ;)

Yorumum yanlış anlaşılmasında öncelikle maşallah diyorum sonra da eklemek istiyorum bizim öğrencilik zamanımız da kokmuş peynir ve kurtlu zeytin almaya sonra tek dal satılan ciğarayı içmeye paramız olmazdı.... vay anasına arkadaş...

nadir abi bunlar HAYALDİ GERÇEK OLDU ????:D

Çok iyi duruyor Can; af buyur köpek gibi :rakir: arka tampona ek yapabilirsen krom uçlu egzos çıkışlı çok daha kombin olur jantlarla ;)

hakikaten bi egzoz işi kaldı ama nasıl olcak bilmiyorum.böyle arka taraf cok eksik geliyor.. ancak egzoz ucu için tamponu kestirmekten baska carem yok..nerde yaptırayım nası yaptırayım içime sincekmi kesilince bilmiyorum.kimseyede güvenemiyorum :)

bu arada ufak bir güncel yapalımm..ZuZu 8 bine dogru gidiyor ayrıca biraz önce aractan inerken farkettim km sayacının orda aracı stop ettigimde İNSP tarzı bir yazı gördüm bu nedir acaba ?

ZuZu 'nun OPC macerası ogrenci bütcesi elveridigi sürece devam ediyor.

Yapılanlar

Amerikan cam filmi
Boya , koltuk , torpido koruma
Kaput komple silikon filmle kaplandı
Kapı eşikleri silikon filmle kaplandı
9 ledli arıza ışıgı yakmayan turuncu park ampülleri takıldı
S-dizayn krom cam çıtaları takıldı
7 inc tablet ve codegen tablet tutucu takıldı
Opc bagaj üstü spoilerı takıldı
18 inc Opc serisi jantlarımız takıldı
225/40/18 Starmaxx lastikler
Aynalar mat krom renginde folyo kaplandı
Ve tabikide vitese tesbih takıldı :)

Yapılacaklar

Opc sinyal çerceveleri
Opc logoları
Gtc difüzör
Egzoz ucu
Simota yada K&N filtre
Eibach 3,5 cm yay

aracla ugrasmayı seviyorum ancak orjinal görüntüyü bozmadan yapabilecegim varsa önerileriniz alabilirim :)

Ellerine sağlık gerçekten güzel işler ortaya çıkmış. Silikon film konusunu merak ettim özellikle eşiklerdekini. uygulama ve maliyet konusunda detay verebilirsen sevinirim. jantlar gerçekten arabayı farklılaştırmış

ZuZu yakıyor yine ortalığı :)

Ellerine sağlık gerçekten güzel işler ortaya çıkmış. Silikon film konusunu merak ettim özellikle eşiklerdekini. uygulama ve maliyet konusunda detay verebilirsen sevinirim. jantlar gerçekten arabayı farklılaştırmış

Teşekkür ederim abi bütçe el verdigince güzel işler cıkarmak istiyorum.şuanki ilk amacım sinyal cerceveleri..

abi silikon filme gelince.normal bildigimiz kaput filmlerinden biraz kalın gibi ve sektirici bir yapısı var.ayrıca yarım degil komple kaplı oldugu için farkedilmiyor.aynı şekilde kapı eşikleride kaplı.önce ne ise yarayacagına pek emin olamamıstım ancak üzerindeki çizikleri görünce ayakkabılarımızın bu eşikleri mahvettigini anladım :)

ZuZu yakıyor yine ortalığı :)

Teşekkür ederim Kardesim valla Zuzuyle bi 10 gün ayrı kaldık bayram muhabbetine.simdi özlem gideriyoruz :)

OPC logolarım geldi ön kapılara yapıstıracagım ancak yeri olarak hangi ölçüde yapıstırmalıyım bunu bilen varmı ?

Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin süper olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri