- Konuyu Başlatan
kusura bakmayın bugünlerde aracımı çok kullanmıyorum 11-5-2008 de yakıt aldım hala 66 km deyim. ama hiç merak etmeyin aynen dediğim gibi test modunda kullanıyorum yakında sonucu açıklayacağım inşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruhan abi bana normal gibi geldi yakıtın:good:sonuçta şehir içi kullanmıssın.uzun yola çık 4lt ye düşer bu değerler.dizel çok pahalı abi araba ne yapsınaçtığım bu başlığa daha önce yorum yazıp görüş bildiren arkadaşlar! şimdi test sonuçlarımı açıkladım. bu test sonucuma göre yeni yorum ve tespitlerinizi bekliyorum. hemen belirteyim: yorumlarınız benim için çok önemli, çünkü yazdığınız yorumlardan bu konularda bayağı bir teknik bilgi ve tecrübe sahibi olduğunuz belli oluyor. özellikle yorumunu beklediğim forumcuların adlarını yazıyorum: LAZRAİL, Fellatore, OPeLT, aecengizhan, cmb, eyup01, baymustang, reklama gerek yok, mysterious, Any1sTOpMe, sereye... ve diğer saygı değer forumcu arkadaşlar, haydi şu işi bir sonuca bağlayıp TÜRKİYE' YE 1.3 combo nasıl kullanılır, bir beyin fırtınası yapalım...