Ynt: 1.6 edition erken vites istiyor normal mi ?
Soğuk havada geri vites sorunu yaşayan var mi ? Bazen geçmiyor
Soğuk havada geri vites sorunu yaşayan var mi ? Bazen geçmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shift link' Alıntı:Soğuk havada geri vites sorunu yaşayan var mi ? Bazen geçmiyor
+1 Aynen o şekilde. 1. vites ve geri vites motor soğukken zor geçiyor. Aracı aldığım hafta servise gitmiştim koşa koşa, bu bozuk mu diye Normal demişlerdi.adRe J link' Alıntı:1 ve R her zaman soğukta problem ama motor ısınınca sıkıntı yok araç soğukken fazla abanmamakta fayda var vitese dişlileri zorlayabiliriz
kardeşim seninde herşey gelmiş maşallah..mucahitduran link' Alıntı:+1 Aynen o şekilde. 1. vites ve geri vites motor soğukken zor geçiyor. Aracı aldığım hafta servise gitmiştim koşa koşa, bu bozuk mu diye Normal demişlerdi.
Sıkıntı yok keyfinize bakın
Abi aslında hiç bir sıkıntı yaşamadım Benim hüsn-ü kuruntum'dan kaynaklıydı hepray55 link' Alıntı:kardeşim seninde herşey gelmiş maşallah..
bu kadar olumsuzluğa rağmn hala astra j sevgin devam ediyor..
tebrik ediyorum seni
mucahitduran link' Alıntı:Abi aslında hiç bir sıkıntı yaşamadım Benim hüsn-ü kuruntum'dan kaynaklıydı hep
Abi araç garantiden çıkmasın diye sürekli bakım yaptırıyoruz. Benim eski araca (fabia 1.4 TDI) en fazla 1 kere serviste bakım yaptırmışımdır. 260 küsür bin KM'de. Cayır cayır gidiyorray55 link' Alıntı:tahmin ettim zaten.. tık duyuyorsun doğru servise
Adamvar link' Alıntı:iyi akşamlar herkese. vites geçişlerini genelde shift yazısı cıkınca gerçekleştirmek mantıklı. gerçi çoğumuz o yazıya göre değil motor sesine göre değiştiriyoruz. ortalama 2000 devir civarında. çok düşük devirde kullanınca ( yüksek viteste ) dizel partikül filtresi dolu diye sinir bozucu bir yazı belirmiyormu sizlerde merak ettim. ( dizel araçlara göre konuşuyorum) iyi forumlar