Ynt: 1. ankara buluşması
Tebrikler ilk buluşma olmasına rağman gayet güzel ve başarılı olmuş.. 14alkiss
Tebrikler ilk buluşma olmasına rağman gayet güzel ve başarılı olmuş.. 14alkiss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düzelttim neden salih yazdıysam arada yapalım böyle bi ay oturalım yiyelim içelim bi ay cila yapalımyaramaz06 link' Alıntı:salih değil halil abi beraber içtik rasta_occasion. havada sansımıza güzeldi tanısmıs olduk kim eksikti kim eksikti diye düşünürken yiğit eksikti abi neyse bir daha ki sefere daha kalabalık oluruz inşallah. bugün için herkese teşekkürler arkadaşlar benim acımdan güzel bir gündü
düzelttim neden salih yazdıysam arada yapalım böyle bi ay oturalım yiyelim içelim bi ay cila yapalımhllb link' Alıntı:[quote author=yaramaz06 link=topic=1370.msg29105#msg29105 date=1304184358]
salih değil halil abi beraber içtik rasta_occasion. havada sansımıza güzeldi tanısmıs olduk kim eksikti kim eksikti diye düşünürken yiğit eksikti abi neyse bir daha ki sefere daha kalabalık oluruz inşallah. bugün için herkese teşekkürler arkadaşlar benim acımdan güzel bir gündü
2.ye sen de gelerdem link' Alıntı:kıskandım valla
düzelttim neden salih yazdıysam arada yapalım böyle bi ay oturalım yiyelim içelim bi ay cila yapalımyaramaz06 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=1370.msg29108#msg29108 date=1304186441]
[quote author=yaramaz06 link=topic=1370.msg29105#msg29105 date=1304184358]
salih değil halil abi beraber içtik rasta_occasion. havada sansımıza güzeldi tanısmıs olduk kim eksikti kim eksikti diye düşünürken yiğit eksikti abi neyse bir daha ki sefere daha kalabalık oluruz inşallah. bugün için herkese teşekkürler arkadaşlar benim acımdan güzel bir gündü
ama ondan önce araya bi cila partisi sıkıştıralım uygun zamandayaramaz06 link' Alıntı:arkadaşlar duyurulur 2.ankara bulusmasında mangalda sucuk partısı yapıcaz haberınız olsun okkk