Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 2. istanbul buluşmasına ithafen yazmıştım ama abi sen 2. buluşma diyerek 2. ankaraya demişsin neyse siz mangalı kurun geliriz artık laf ağızdan çıktı
ben 2. istanbul buluşmasına ithafen yazmıştım ama abi sen 2. buluşma diyerek 2. ankaraya demişsin neyse siz mangalı kurun geliriz artık laf ağızdan çıktı
abi ben hem okuyorum hem çalışıyorum iş açısından mesai günleri okul açısındanda sınavlarımın olmadığı bir dönemde yapılacak bir organizasyona ölüm kalım kaza bela olmazsa hertürlü katılırım abantta olur başka bir yerde olur.
abant baya iyi olur ama herkes o kadar vakit ayırabilir mi bilemiyorum
abi ben hem okuyorum hem çalışıyorum iş açısından mesai günleri okul açısındanda sınavlarımın olmadığı bir dönemde yapılacak bir organizasyona ölüm kalım kaza bela olmazsa hertürlü katılırım abantta olur başka bir yerde olur.
abant baya iyi olur ama herkes o kadar vakit ayırabilir mi bilemiyorum
Bencede Abant hoş bir buluşma olabilir ama katılım sayısı oldukça düşük olur gibime geliyor.
1. İstanbul buluşmasında bile 2. Etap olan Maşukiye'ye gelmek istemeyenler oldu. Abant olayı girince hepten gelmezler diye korktum acıkçası yinede karar yönetimin.