üniversite personeline tebrikler ama yemez.asfalt ihale ahalisine ters bu işler.o yol her sene bozulacak her sene yenilenecek.taş mı yiyecek bu adamlar !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üniversite personeline tebrikler ama yemez.asfalt ihale ahalisine ters bu işler.o yol her sene bozulacak her sene yenilenecek.taş mı yiyecek bu adamlar !!
Bu asfalttan değil herhalde ama geçen gün Karabük -> Eskipazar yolundan geçtim. Türkiye'yi bırak, Kanada, Amerika, Bulgaristan, Yunanistan... Dünyada lastik bastığım en güzel asfaltlardan , Almanlarınkiyle kapışır. Tebrikler Karabük.
Yeni yapıldığı belli zaten de, biz Ankarada Melih amcanın yeni yaptığı yolları da biliyoruz
Bu asfalttan değil herhalde ama geçen gün Karabük -> Eskipazar yolundan geçtim. Türkiye'yi bırak, Kanada, Amerika, Bulgaristan, Yunanistan... Dünyada lastik bastığım en güzel asfaltlardan , Almanlarınkiyle kapışır. Tebrikler Karabük.
O yol daha yeni bitti
Satın almak diye bişey yok, yol devletindir. Yani karayollarınındır. Bedeli karşılığında iş yaptırır.Yukarıda da açıkladım karayolları yapılan işi satın alana kadar müteahhitler sorumludur.Karayolları satın aldıktan sonra o yolun ertesi gün çökmesi umurlarında olmaz.Bu nedenle karayollarının gözünü boyamak önemli.
Satın almak diye bişey yok, yol devletindir. Yani karayollarınındır. Bedeli karşılığında iş yaptırır.