120 ile Köpeğe Çarptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aegeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.biz 60 ile vurmuştuk köpeğe ve ön taraf kabortaya girmişti.sen yine de iyi kurtarmışın valla:good:

İşte bu noktada o zavallı köpecik, kodumun iti oldu birden benim için. Gecenin 04'ünde ne ararsın bölünmüş yolun ortasında geri zekalı hayvan? Hem kendin öldün gittin, hem de durduk yere bana bir yığın masraf çıkarttın.

şiddetle kınıyorum! saat 4 de herhangi bir canlıda orda olabilir...insanda olabilir...tıpkı sizin olduğunuz gibi! ayrıca yavaş gitseydiniz çarpmama olasılığınız çok yüksek....bende o hızla gelen bi arabadan kaçamam....

otobana bıle tel orguden ınek gırıyor sen e23 karayolunda carpmısın cok degıl:)

o... iti dediğiniz hayvanın da bir can taşıdığını unutmadan ,sakin bir kafayla oturup hatayı biraz kendinizde arayarak bu mesajı yazmış olmanızı beklerdim Allah korusun size birşey olsa idi kasko,trafik sigortası vs.. sizi ve ailenizi hiçbirşekilde müşkül bırakmayacaktı .

sonuç olarak peki hiç düşündünüz mü o hayvancağızında belki yavruları için yemek aramaya çıkmış olacağını ...........

mesajınızı dikkate almadan sadece geçmiş olsun diyorum.

çok geçmiş olsun ama ister istemez köpeğede üzüldüm.canlı sonuçta.

öncelik geçmiş olsun,
arkadaşlar 1994 senesinde bir tanıdığımın arkadaşı tem yolunda cok yuksek hızla bir ata çarptı ve otomobili parçalandı,kendisi de hayatını kaybetti cok dikkatli olmak,fazla sürat yapmamak lazım

eger benimde sevdiğim bi arkadaşım bi köpek yüzünden kaza yapıp ölseydi yada yaralansaydı o anda önüme cıkan her köpeği öldürmek isterdim yapardım da...... ama o anda ..... kızgınlığımı biyerden boşaltmak durumunda kalırdım. 1 köpeği öldürsem bile sonradan az cok pişmanlık duyardım tabi benim gibi manik depresiflerin aynı tepkiyi vereceklerinden eminim.

köpeğe carpan arkadasımıza cok yüklenmissiniz arkadaşlar sadece malına zarar geldiğinden dolayı köpeğe kızgınlığını sizinle paylaşmış ve bazı arkadaşlar ztn morali bozuk olan bi adamı iyice üzmüssünüz. o istermiydi coluğunun cocuğunun rızkını arabaya yatırmaya olur bunlar 'arabacılık' o yolda 120 ile gitmekte cok normal ztn konya trafiğinde o alanda radar uygulamasında ki limit 120+km/h. emin olun allah korusun arkadaşımızın sağlığına bişey olsaydı köpeğe bu kadar acımazdınız.

geçmiş olsun

geçmiş olsun ama seni panter emele şikayet edicem yinede:) o ağır itham için:)

Geri