120 ile Köpeğe Çarptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aegeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun verilmiş sadakn varmış o süratle olabilecek en az hasarla atlamışsınız köpeğede çok üzüldüm dediğiniz gibi ineğe filan çarpmış olsaydınız şuan aramızda olmayacaktınız büyük ihtimalle..

Geçmiş olsun öncelikle ama köpek için söylediklerin bilmiyorum ama hoş değil. Sonuçta kaza, bu köpek değilde insanda olabilirdi ki insan bile o hızda kaçamazdı. Allah tekrarını yaşatmasın, geçmiş olsun.

120 gerçekten çok büyük hız köpek için.size bi şey olmadığına şükredin.gerisini boşver

Her gun onlarca kopek yollarda oluyor.Hem maddi hasarlara yol aciyor, hemde hos olmayan bir takim goruntuler ortaya cikiyor.

Ortalik basibos kopek ve kedilerle dolu.Allah sonumuzu hayir etsin.

öncelikle geçmiş olsun herşeyi hayıra yormak lazım çıkacak paran varmış. istanbulda arabam çalındı bundada bir hayır vardır dedim birinin haram parasını yedim demekki dedim ama yememişim nitekim aracım bulundu. büyük bir kaza savdın demekki hayıra yor ve bir fakirin karnını doyurmanı tavsiye ederim tekrar geçmiş olsun allah göstermesin köpek olmasada araba kamyon olsa herşeyde bir hayır vardır

Öncelikle gecmiş olsun ancak sitede bazı arkadasların ölen köpekle ilgili düşünceleri cok acayip.bende zamanında kedi ezdim,bir köpegide az kalsın eziyordum ama hiçbir zaman o hayvanlara ne işin var orda oh iyi olmus tarzında beddua veya küfür eder gibi kötü dilekler gecirmedim içimden.Hatta kediyi ezdim, bir can aldım diye sadaka bile verdim.zaten o hayvan orda durmanın tehlikeli oldugunu idrak edebilecek bir mahlukat olsaydı,bircok insandan farkı olmazdı
benim gözümde

Son düzenleme:
Olan köpeğe olmuş :(

Geri