16 inç jant tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Irmscher'in beğendiğim jant modeli yok açıkcası Alican o sebepten. Birde görmeden jant almakta istemiyorum sipariş vs.falan.

Gsi jantı güzel ama dediği gibi 17inç.

Melih hafif jant takacağım tabiki o yüzden American Racing gibi markalara baktım neden böyle bir yorum yaptın anlam veremedim. Herhalde direk önerini sundun bu arada lastikleri eskiteseye kadar sonra 17ye geçmeyi düşünüyorum bakalım dediğin gibide olabilir lastik değiştirip 16da kalıp ofsetli jant.

Örnek olsun diye koydum fotoyu bunun haricinde misal Enkei, Kosei gibi markaların içime sinen modelini görmedim etrafta, Oz olabilir belki ama çok kollu olmayan modellerinden crono gibi. König'in beğendiğim bir kaç modeli var onlarda olabilir. Bakıyorum daha.. Teşekkürler yorumlar için. Öneriler devam etmektedir =)

O resmini koydugum jant egemde var istersen gidip bi bak güzel bi jant Gsi jantına benziyo zaten. Beklemezsin yani

bence 16'ları kışlık kullan, yeni jant almak istiyorsan 17 düşün derim, ve 1senedir kullandıgım 17 kosei K3'ün Gold'unu tavsiye ederim...

113443071414445res7429xw6.webp

enkei rpf01 vardı başka bi sitede oldukça uygun fiyata 16'' 4x100 düşünürsen linki pm olarak atarım.bence hiç borbet style offset olayına girme.

zevk meselesi ama enkeı rpf1 modeli bence hiçte hoş değil onun yerine enkeı zr1 ve enkeı rp3 senin aracına daha çok yakışır birde avus'un modellerine bak derim linkini veriyorum http://www.e-lastikci.com/main/news.asp?news_ID=46 ac m01 modelide senin araçta gayet şık durur

Son düzenleme:
zevk meselesi ama enkeı rpf1 modeli bence hiçte hoş değil onun yerine enkeı zr1 ve enkeı rp3 senin aracına daha çok yakışır birde avus'un modellerine bak derim linkini veriyorum http://www.e-lastikci.com/main/news.asp?news_ID=46 ac m01 modelide senin araçta gayet şık durur

Biz Hafiflik bakımından bahsetmiştik jant takıyo bari bi işe yarasın diye... Enkeiler hadi neyse de Avus nasıl bir markadır mesela? Ağırmıdır?

1- Anlamsız olur. Adı üzerinde American Racing, Amerikan arabalarına daha uygun bu jantlar.
2- American Racing'in her modelini kolay kolay bulamazsın Türkiye'de.
3- Fotoğrafını koyduğun jantın ofsetini öğren mutlaka. American Racing jantların ofseti genelde geniş olur.
4- 5 kollu jantlar her arabaya yakışıyor, ne alametse bir Corsa D'ye yakışmıyor. Bence OPC'deki gibi çok kollu bir jant daha çok yakışabilir.

Opel-Corsa-OPC-16-Turbo-192hp-1405-5.jpg

Lastiklerin eskidikten sonra 17'' ye geçeceğini söylemişsin özgün bu durumda yeni bir 16'' jant almanın mantığı ?
Biraz daha sabredip lastikleri virajda aşındırdıktan sonra,17 alırsan daha akıllıca olur hem model daha fazla olur hem daha yakışıklı olur

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Avus'un 4*100ü varmı ben bilmiyorum.

Geri