16 inç jant tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz Hafiflik bakımından bahsetmiştik jant takıyo bari bi işe yarasın diye... Enkeiler hadi neyse de Avus nasıl bir markadır mesela? Ağırmıdır?

bende aksini söylemedim zaten hafiflikten bahsettiğinizi biliyorum sadece zevk olarak enkeının bahsettiğiniz modelini beğenmiyorum ayrıca corsa d den ne kadar performans bekliyosunuzki hafif jant arayışı içindesiniz araç rs-opc-stı-evo-350z vb gibi bir araç olurki performans ilk planda olsun bence corsa d görsellik performanstan daha önceki planda tamamen şahsi fikrimdir kimse katılmak yada hak vermek zorunda değil. Ayrıca avus jant italyan malı olup gayet kalite ve bir o kadarda pahalı bir janttır yanılmıyosam tane fiyatı 500-600 ytl arasıdır gerçi Türkiye'de momo o.z. vs gibi markalar kadar fazla yaygın bir marka değildir ayrıca yurt dışındaki çoğu tunıng fuarlarında görmek mümkün ( uydudan seyrettiğim kadarıyla biliyorum )

Son düzenleme:
Yusuf Nasılsın ben lastikleri değiştirdiğimde alıcam 17 ye kara verdim

Hatırlarsan sen bana mir nmarka vermiştim momo gtr Bu benim araca sorunsuz oturur dimi

Anladım 2 gün önce aynı jantı yakından görme fısatım oldu tek kapı bir toyotada çok güzelmiş yaa yakışıyor abi dedim 16 alım aynısından sonra boşa olur lastiği değişince alırm dedim 17 babalar gibi

bende aksini söylemedim zaten hafiflikten bahsettiğinizi biliyorum sadece zevk olarak enkeının bahsettiğiniz modelini beğenmiyorum ayrıca corsa d den ne kadar performans bekliyosunuzki hafif jant arayışı içindesiniz araç rs-opc-stı-evo-350z vb gibi bir araç olurki performans ilk planda olsun bence corsa d görsellik performanstan daha önceki planda tamamen şahsi fikrimdir kimse katılmak yada hak vermek zorunda değil. Ayrıca avus jant italyan malı olup gayet kalite ve bir o kadarda pahalı bir janttır yanılmıyosam tane fiyatı 500-600 ytl arasıdır gerçi Türkiye'de momo o.z. vs gibi markalar kadar fazla yaygın bir marka değildir ayrıca yurt dışındaki çoğu tunıng fuarlarında görmek mümkün ( uydudan seyrettiğim kadarıyla biliyorum )
Lexani'de pahalı bi janttır ama ağır... Taksın o zaman tanesi 20 kg gelen krom bi jant yürümesin şekli olsun:D Ne performansı beklicekki Corsa D'den Debriyajıda 10bin km sonra sanayide çaktırır:D Gayet güzel söylemişsiniz bu sizin kendi şahsi fikriniz. Aynı şekilde buda benimki Özgüne hangisi daha mantıklı geliyorsa zaten ona göre düşünecektir...

rpf01 i veya başka hafif bir jantı piyasa tabiriyle ''bilen bilir'' ve beğenir.arkadaş jant ebatını büyütmek istememiş madem değiştirmek istiyor hafif bir jant daha uygun olur.ama başta deseydiki 19'' olsun güzel bi jant olsun amaç sırf görünüm olsun o zaman iş değişir tabi.

Lexani'de pahalı bi janttır ama ağır... Taksın o zaman tanesi 20 kg gelen krom bi jant yürümesin şekli olsun:D Ne performansı beklicekki Corsa D'den Debriyajıda 10bin km sonra sanayide çaktırır:D Gayet güzel söylemişsiniz bu sizin kendi şahsi fikriniz. Aynı şekilde buda benimki Özgüne hangisi daha mantıklı geliyorsa zaten ona göre düşünecektir...

dikkat etiyseniz bende ağır jantlar tavsiye etmedim ve 17-18-19'' jant da tak demedim araca uygun ama modeli daha hoş jantları önerdim o yüzden corsa d de performans yerine görselliğin ön planda olması bence ve gene tekrarlıyorum şahsi fikrim olarak daha iyi bir seçim olur yoksa isteyen istediğini takdırsın

Geri