16 inç mi 17 inç mi LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende var 205 45 27 coooookk pişmanım jant alcak ardaslara derımkı orjınal ebatın bır ustunu almanızı tavsıye edrım aracı cok yormaz konfor ıyı olur ama 17 ve uzerı alırsanız pişmanlık yasarsınız bıde aıle arabası ıse

arkadaşlar aranıza yeni katıldımmm benim araba 2005 model 1.6 astra hb jantları 16 ve ben 18 taktırmak istiyorum aracım lpg li sizce aracımda zorlanma ve yakkıta artma yaparmı bi de aracım 4 bijon 18 ve ya 17 jant kolayca bulabilirmiyim...

slmlar arkadaslar eğer jantı arabanızın görüntüsü değişssin diye takmak istiyosanız mümkün olduğunca en büyüğü takın sorun olmaz tabi kalkıp 14 olan jant yerine 19 diil ama jant ölçünüzü 2inç buyutmenizde sıkıntı yasamazsınız ki opellerde hiç yaşamazsınız ama aracınızı extra 2 kat daha cok seversiniz. hayırlı olsun şimdiden.

fotoraf0091.jpg

h,ç elleme bence ha 15 ha 16 ama illede 16 alacaksan ofsetli alma 14 gibi durmasın

ya arkadaşlar taaa 2008 de açılmış konu saf gibi msj yazıyoz sorsan arabayı bile satmıştır :D

bendede astra f var 17 kardeş hem tam oturuyo hemde güzel oluyo yoruyo moruyo hikaye

Geri