Bence Boşver Otomatiği Bi Şanzuman Arızası Oldumu Eyvahlar Olsun
Manuel Al Bence
Manuel Al Bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Boşver Otomatiği Bi Şanzuman Arızası Oldumu Eyvahlar Olsun
Manuel Al Bence
tracking sistem nedir?
vectra konusunda pek bi bilgim yok, ama genel araç bilgime dayanacak olursam, 1.6da kasa ağır gelebilir, 100 km de 16 litre yakabilirisn(bence)
bana sorarsan en full, sunrooflu falan bi tane 2.0 al onada sağlam bi lpg taktır, keyfine baak, kardeşimde astra g var 1.6 otm vites ona bile lpg taktırdım
Savaş bey opelin 2.0 motorları efsanedir çok süratlidir.Bizim ilk aracımız 96 model vectra a beyaz renk gt idi mükemmel bir arabaydı(2,5 yıl),sonrasında 2001 model vectra b2 comfort 1.6 105 hp lavato marka sıralı sistem(1,5 yıl),şu andada vectra c 2003 model comfort 110 hp brc sıralı sistem(1 yılı aşkındır bende)
Eğer ki ekonomik vergisi düşük çok yüksek sürat istemiyorsan 1.6 motor yeterli olacaktır.Ama 2.0 motor ile 1.6 motoru kıyaslar isen hiç bakma sürat arıyorsan 2.0 motor al. 1.6 motoru kıyaslıyacaksan eğer diğer modellerin 1.6 motoru ile kıyaslayarak mantıklı bir cevap bulabilirsin.
herkes 2.0 dan korkuyor.. 7 yıl kullandım yine vectra alacak olsam 2.0 alırım..
kullananlar bilir 2.0 ile 1.6 vectra arasında yakıt farkı yok