2000 vectra cdx performansı tatmin etmedi :(((( bilenlerden yardım

gt deki motor modifiyesini yapabilirsin (Dereceli eksantrik, headers vb..)= 150 hp olmadı bir de f18 şanzuman performansını arttırır
 
BU MESAJI BEN YAZMADIM. HAYATIMDA HİÇ 1.2 CORSA'YA BİNMEDİM. VE CDX KULLANIYORUM. NASIL OLDUDA BU MSJ IN ALTINDA BENİM İMZAM VAR!!!


profilinde vectra cdx olduğunu yazarken , yazıdada arkadasımın cdx i var deyince şaşırdım iiiice :eek: :eek: :eek:
 
dostum yanlış bilmiyorsam 93 vectran 8valf idi. 8valfler düşük devirlerde çok atak olur. 16valfler ise yüksek devirde açılır. senin cdx aracının ağırlığı bence daha fazla.senin verdiğin aracın kilosu en boş vectra nın kilosu. vectra cdx ler donanım farkından daha ağırdır. bence bir carbon clean yaptır. birde buji ve kablolarını kontrol ettir.
 
cdx biraz öyle
benim 2001 1.8 elegance
dayımın 2001 cdx den seri
 
selamlar

Bendede 2000 model vectra 2000 cdx at var e@as lpg kiti taktık.Benimde bir şikayetim yok benim araba otomatik vites olmasına rağmen kalkışta problem yaşamıyorum.Gücünü hissedebiliyorum Tabi uzun yolda bunu daha net görebilirsiniz.Otoban canavarı diye biliniyor bu vectralar.Yakında arabamın fataoğraflarınıda s,izlere sunacağım.
 
astra g 1,6 100 hp motoruyla vectra b 2,0 136 hp'lik arabayı kalkışta geçiyo.. şanzuman ve ağırlıktan dolayı.. vectra b'lerin şanzumanları uzun.. astra g'lerde kısa şanzuman var..

vectra b'nin 2000 model değilde makyajsız cdx modelini alsaydın 2,5 v6 motorun olurdu... vergisi biraz çok olurdu ama o seni tatmin ederdi..

her zaman söylerim.. efsane SFI... üstüne motor tanımam...
 
93 vectra daha hafif olduğu için daha iyi kalkıyomuş izlenimi verebilir bence ikisini yanyana kaldırmak lazım
 
senin aracın b/2 cdx

b/1 cdx olsa aradıgını bulabilirdin

ama o aracın egzantrik leri değiştirip kolayca gt ye çevirebilirsin
 
Geri
Üst