Vectra A adı üstünde A kalite
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalkış istiyorsan TC yi devre dışı bırak ve 1-2de fazla sündürme o şekilde b daha çabuk hızlanıyor yaklaşık 3 senedir bunları deniyorum. 1-50 , 2- 85 vites değişimi yaparsan çok daha seri olursun. Bi arkadaş astra g 100 hp 136 hp vectra'dan daha iyi kalkıyor demiş. Ben 1.4 1.6 Astra'yla kalktım dikiz aynasından izledim hep nası iş=?
arkadasım sizin arabanız 2,5 lt, eger konunun tamamını okusaydınız bahsi gecen aracın 2 lt motora sahip oldugunu anlardınız herhalde... ayrıca ben cdx turbo ilk defa duyuyorum. cidden varmı böyle bir arac acaba :S
arkadaşlar bende de cdx var ama öle dediğiniz gibi ne kalkışta ne şehir içinde ne uzun yolda nede rampalarda hiç zorlanmıyor.yolda giderken arabalarla dalga geçiyorum.
aracım:
2.5 16v 175 beygiir turbo ayrıca aracımın ağırlığıda lpg ile birlikte 1520 kg ben arabamı çok seviyorum ya
konuda bahsi geçen aracın 2.0 olduğunu bende biliyorum.ayrıca benim cdx tek geçerim konyada.evet turbo var bu yüzden çok çabuk akis bozuyor.turboyu tavsiye etmiyorum ama kalkışlarda ve rampalarda çok büyük etkisi var.konya ya gelenler görebilir.
yazır mah.elmalı hamdi hoca cad.öznare siteleri b blok kat:2/8 selçuklu/Konya