2001 Vectra B2 2.0 CDX - TY 386

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saol abi teşekkür ederim :good:

evet TC butonu var, bende olmamasını anlayamıyorum, tuş olmadığı zaman TC devredışı bırakılamıyacak, insan istediği zaman pati çektiremeyecek değil mi? Hakan abinin C2 kasası içinde konuşmuştuk, onda da TC var ama butonu yokmuş.

kapı direkleri benimde aklımda, ama araçların orjinallerindeki gibi mat ve pütürlü yüzey olan folyo düşünüyorum. arkadaşımınkine reklamcıdan parlak siyah folyo kaplattık, benim hoşuma gitmedi. film olmadığı için parlak siyah hoş olmadı bence.

orjinal direk kaplaması bulunabilir birşey mi, bilgisi olan varmı?
CA-421 bildiğimiz carbon görünümlü değil mi?

*konu başlığı değişmedi, nasıl düzeltebilirim?
evet çağrı karbon görünümlü ama orijinal carbon'dan pek ayırt edilemez nitelikte görüntü olarak.

Kazasiz belasiz sürüsler.

şoför koltuğunda yıpranma var, döşemeciyle görüştük aynı deriden var hallederim dedi.
koltuğu sökmüşken gıcırdama sesini de gidersinler dedim.
ondan sonra da serviste airbag bağlantıları lehimlenecek. artık koltuğun hareket etmesine de gerek yok, düz yolda giderken durduk yere ışık yakıyor.. :)

jantların durumu çok kötü. evi taşıdık, yol üstü parktan kurtuldum araç başında uğraşabileceğim mekanım var artık:D
yazlık lastikleri takacağım zaman pazar günü evin önünde zımpara-macun yaparım, pazartesi lastikleri söktürürüm, o arada jantları boyarım, akşama yada ertesi gün de lastikleri taktırırım diye plan yapıyorum. lastikçi tanıdık zaten, dükkanını meşgul etmeme birşey demez:D

araç biz almadan önce tavan hariç boyanmıştı. boya temiz ama sadece sağ ön çamurlukta çok derin çizik var.

yakında ürünlerim gelecek, havalar biraz düzelsin bu çiziklere rötuş, zımpara, polish en son da araca genel wax düşünüyorum.

kil
kil kaydırıcı
ag srp
mf bez
meg ped
collinite 845 wax
detay fırçası
su itici

ile başlayacağım, zamanla daha profesyonelleştirmeyi düşünüyorum, acaip heves geldi, parlatabilirsem ne mutlu bana:D

aracın tuş aydınlatmaları hem iyi değildi hemde birkaçı yanmıyordu, bende led takmaya karar verdim.

tüm butonlar sökülür

dikkatlice içi açılır

amacım renk değişimi değil, butonları daha aydınlık yapmak olduğu için eskisiyle aynı renk led arıyordum.
smd olarak günışığı renginde şerit led,
normal led olarak sarı renk (hem renkli hem şeffaf) led bulabildim.
başta ikisini de denedim;

3mm led'in boyu uzun olduğu için butona zor sığdı, bu yüzden homojen aydınlatma sağlamadı

bu arada parçayı elimden düşürünce diğer ampulü de patlattım:D
bu yüzden smd ledi normal aydınlatmada, sarı renk ledi de butonun aktif olduğunu gösteren alttaki lambada kullanmaya karar verdim

sonuç;

sırada klima, far anahtarı, vites ve yol bilgisayarı aydınlatmaları var.
klimanın durumu fotolarda belli oluyor, vites de bu şekilde

daha önceki paylaşımından ve desteklerinden dolayı Ethem Abi'ye çok teşekkürler:tesk:

Son düzenleme:
Bende Zender son susturucu var Sebrıng uretımı cok memnunum aracta otomatık olunca cok guzel ses verıyor tok ama bagıran cınsten degıl kalıtelı urun kendını bellı edıyor

boya badana yapar gibi plaka boyayan yetkililere sevgilerimle

devamı sonra:D

part-1:D
devamı da bu hafta tamamlanacak inşallah

30vel2w.jpg

Bende Zender son susturucu var Sebrıng uretımı cok memnunum aracta otomatık olunca cok guzel ses verıyor tok ama bagıran cınsten degıl kalıtelı urun kendını bellı edıyor

Katılıyorum kardeşim, bende de aynısı var ve çok tatlı bir homurtusu var.

merak ettim şu sesi ya:D
diğer yandan, egzozu ben seçersem parası benden çıkacak, yok karışmazsam babam halledecek, bende onun yerine başka birşeyler alabilirim diye düşünüyorum:)

çakma APPlerim:D
uygun vida bulduktan sonra da plakalığı iptal edeceğim, tampona yapıştırmak istemiyorum

IMG_9076.jpg

Geri