- Konuyu Başlatan
sağolun arkadaşlar fikir ve yorumlarınız için:good: srkn kardeş araban öncelikle hayırlı olsun eğer 2003 model ve üstü bir vectrayı veripte yeni civic aldıysanız inanın çok yanlış yaptınız derim çünkü 2003 model ve üstü vectralar muhteşem bir araba kasaları tank gibi ve vectranın 2003 yılından bu yana çıkan son kasasının görünümündeki o asillik hava ve ağırlık son model mercedes bmw lerde bile yok bence:rockama 2003 yılından önceki kasalar gerçekten içi torpidosu falan çok demode idi 2003 öncesi bir kasa vectrayı verip yeni civic almışsanız tabikide civic çok daha modern bir arabadır iyi etmişsiniz derim:good:ama vectranın hangi modeli olursa olsun civicten daha doğrusu bir hondadan bir opel her zaman daha sağlam bir kasaya mekaniğe dayanıklılığa kaliteye çok daha iyi yol tutuşuna ve motor performansına sahiptir benim gözümde zaten vectra ile civic kıyaslamak çok yanlış son kasa vectra yeni civic gibi 10 taneye bedel kıyas bile yapmam ben başka arkadaşlarında fikir ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum...
konu günceldir
saygılar...
konu günceldir
saygılar...
Son düzenleme: