2007 astra h 1.3 cdti

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ezgene sen essentia diye iddia ediyorsun ama o araçta bc tuşu boş ama
sence olay nedir ?
 
1.essentialar da mp3 yok ama alırken fark verince takıyorlar
2.yol bilgisayarı yok
3.sonradan aktif hale gelme gibi olayda yokmuş bugün istanbuldaki bütün servisleri arayıp sordum
 
aracı görmek gerek:)
 
Arkadaş ya bizi kafaya alıyorsun yada senin aracın essentia değil enjoy
eğer böyle bişey varsa opelim.net'in sponsoru olan opel team bi açıklama yapardı heralde
 
aquin aynen öyle dün başkana cevap yazdım bugün gelecek bakıcaz cevaplara ama % 99.9 yol bilgisayarı aktif olmaz essentia modellerde sadece njoy ve üstü modellerde var
 
yaw konudan biraz farklı olacak ama essentia yerine enjoy en azından daha mantıklı bir seçim yani donanım olarak bc bence çok faydalı ama yok denilen bir arabada bc çıkması beni şaşırtmaz belli olmaz yani :)
 
yaw konudan biraz farklı olacak ama essentia yerine enjoy en azından daha mantıklı bir seçim yani donanım olarak bc bence çok faydalı ama yok denilen bir arabada bc çıkması beni şaşırtmaz belli olmaz yani :)
şimdi şöyle oluyor:):):):):)
 
arkadaşlar bendede mp3 çalıyor hatta metalic renk bu 2 sini fark verip arabaya ekliyorlar hm bence yol bilgisayarı eklenebilir çünkü tuşu var hatta sport tuşu bile var ama kullanılmıyo ön sisi farı yok ama tuşu var gidip bu parçaları tanıtırsanız arabaya uyar neden uymasın opelin yaptığıu sadece biraz satış çapını genişletmek yoksa başka bi nedeni yok ;);););)
 
essentia ile njoy ve üstü modellerin yol bilgisayarı sekil olarak farklı..nasıl uyacak konsol farklı.
 
ehehehe adamın arac n joy cıkmış
 
Geri
Üst