2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar msn den süleyman arkadaşımızla görüştüm araç 2005 essentia ve ekranı büyük jamesbabanın ekranı ise küçük o yüzden olmuyordur benim araçta 205 essentia ekranı büyük az sonra resimlerini eklerim ama benim yol bilgisayarı aktif değil

2005 model essentialarda ekran farkı aynısı aracın arka camları bıle otomatık degıl yanı ne kadar ucuza satabılırız dıye malıyetten kacmıslar bu arbada yol bılgısayarı olması muhtemel degıl oyle bır sey olsa adamlar yol bılgısayarı var dıye satarlar.daha cok satılmazmı sızce arabada var olan bır ozellıgı gızlemek sızce mantıklımı?

Öyle bir şey olsa değil biz olan bişeyden bahsediyoruz zaten.Ewet dediğin gibi arka camlar otomatik değil,çıtalar siyah,sis yok yol bilgisayarınıda aktif hale getirmemişlerki ucuza satalım diye yapmışlar ama o özellik mevcut 2005 modellerde,ekran değişik değilse 2006 modelde de mewcut olabilir.Ama ben 2007 modeldede bu özellik wardır diye tahmin ediyorum,ekranda yer yok ama belki tuşa basınca o zaman gösterir sonra tekrar radyo yada cd ekranına geri dönebilir

grnt0281qv3.jpg

evet arkadaşlar araç essentiadır opelteam hala bi açıklama yapmadı bu konuyla ilgili

llllll
grnt0281gy9.jpg

buda benim aracın ön paneli 2005 essentia 2007 essentiadan farklı

2007 essentialarda panelde 2 tane tuş 2005'lerde öyle 2 tane tuş yok
grnt0161zi0.jpg

grnt0282qz8.jpg

bugün gittim bende aktif hale getirdim araç 2005 essentia buda resmi
grnt0291xz9.jpg

2007 essentialarda olmuyormuş serviste sordum ekran küçük diyorlar
grnt0311rz5.jpg

işte bu konu o zaman 2005 essentia modellere yaradı desenize
süpersin süleyman işte forum budur sizlere faydamız olmuştur en azından 2005 modellerde essentia modeli aracı olan lütfen servise gidip yol bilgisayarını aktif etsinler bizden söylemesi
aquin kaç para verdin aktifleştirme için
birde sorsana şu servise ekranı büyük yaparsak yani değiştirirsek benim araçtada oluyormu çünkü servis ekran küçük diyor ama araçta bc tuşu var ve basınca no function yani seçenek yok diyor
galiba ekranı büyütürsek bu olay çözülcek
opel team'den yeliz hnm ile görüşüyorum onun aracıda 2007 essentia bakalım ne olcak

Geri