2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi aldıgım bilgiye göre araç çakma njoy muş.....:kop: :kop: :kop:

dsc01129oq5.jpg

dsc01130ie3.jpg

bu resimler benim araç 2007 model essentia

krt001al9.jpg

krt023tf7.jpg

krt024gg5.jpg

bu da süleymanın aracı
bu aracı kendisi essentia modeli oldugunu iddia ediyor
ve ayrıca bc tulu aktif edildiğinde yol tüketimi ile ilgili bilgiler çıkacağını iddia ediyor
aracın modeli 2005 essentia yazıyormuş ruhsatta

benim anladığım kadarı ile
2005 model essentia alımış süleyman
ayrıca ek olarak sport paketi ( mp3 çalar+yol bilgisayarı )taktırmış ek paket olarak.

iddia ettiğimiz olay şu
benim araçtaki bc tuşu aktif edildiğinde tüketim vs bilgileri ekranda çıkıyor.
bende aktif edilmediğini yapılsa bile ekranın değişeceğini iddia ediyorum

veya önceki cevaplara bakarak hangimiz haklı sizce

sen aracına ek olarak yol bilgisayarı paketi taktırmışsın yani sport paketi bu olay 2005'te oluyormul demekkiama şimdi essentia modeline böyle bir ek sport paketi yok
sadece nyoj modeline sport paketi var 2007 modellerinde

Olayı baştan anlatayım aracı alacağım zaman essentialarda kaset çalar olduğunu we 500 ytl ciwarı bi fark ödeyerek bunun mp3 çalar olacağını söylediler bende tamam dedim mp3 çalarlı aldım,spor paket falan demediler we aldıktan sonra yol bilgisayarı yoktu.Uzun bi zamandan sonra serwiste bakıma gittiğimde oradaki usta yol bilgisayarını aktif hale getirebileceğini söyledi we getirdi hiç bir parça değişmeden eklenmeden.Durum bu ama dahalen iddaa ediyorum araç 2005 model essentia zaten gözle görülebilecek düzeyde,2007 modellerin ekranı farklıymış o yüzden olmayabilir belki onlara.2005 model kullanan yol bilgisayarsız essentia kalmasın o zaman ne diyelim

kardeş sen bi resim koysana suraya..olayı noktalayalım....

evet,bc tuşu var ise demekki aktif edilebilir,ama ekran yol bilgisayarı için uygun değil,ekran araca eklenip aktif edilirse olay çözülüyor bunun için yetkili servislerden fiyat isticez o zaman opel team yaparmı bu olayı acaba ? başkan inşallah bu mesajı okur
süleyman senin araç 2005 essentia oldugu için sonradan direk aktif edilebiliyor anladığımız kadarı ile
yorumların sonucunu bekliyoruz

kardeş sen bi resim koysana suraya..olayı noktalayalım....
ezgene 2 kinci resimler süleymanın aracına ait net olmayan resimler

arkadaslar benım arabam 2005 elegance modelı alırken cok arastırdım. eger oyle bır sey olsa nıye fazladan dunya para verıp elegance aldık. konuda bence yanlıs anlasılma var. essentıa modelınde arac ustunde degısıklık yapılamıyor. eger farklı bır seyler ıstıyorsanız njoy modelunu alıyorsunuz njoy spor pk olmayan bır araba essentıa gıbı gelıyor yanı jant falan yok. sadece yol bılgısayarı ve mp3 calar farkedıyor. bence opel team bu kınuda bır yorumda bulunmalı .

birde bülentin eklediği resimlere bakarsak süleymanın arabası njoy ama süleyman hala iddia ediyorsa onun arabasını essentıa fiyatından alırız.

Geri