2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olayı baştan anlatayım aracı alacağım zaman essentialarda kaset çalar olduğunu we 500 ytl ciwarı bi fark ödeyerek bunun mp3 çalar olacağını söylediler bende tamam dedim mp3 çalarlı aldım,spor paket falan demediler we aldıktan sonra yol bilgisayarı yoktu.Uzun bi zamandan sonra serwiste bakıma gittiğimde oradaki usta yol bilgisayarını aktif hale getirebileceğini söyledi we getirdi hiç bir parça değişmeden eklenmeden.Durum bu ama dahalen iddaa ediyorum araç 2005 model essentia zaten gözle görülebilecek düzeyde,2007 modellerin ekranı farklıymış o yüzden olmayabilir belki onlara.2005 model kullanan yol bilgisayarsız essentia kalmasın o zaman ne diyelim

2005 model essentialarda ekran farkı aynısı aracın arka camları bıle otomatık degıl yanı ne kadar ucuza satabılırız dıye malıyetten kacmıslar bu arbada yol bılgısayarı olması muhtemel degıl oyle bır sey olsa adamlar yol bılgısayarı var dıye satarlar.daha cok satılmazmı sızce arabada var olan bır ozellıgı gızlemek sızce mantıklımı?

krt001al9.jpg

krt023tf7.jpg

krt024gg5.jpg

bu da süleymanın aracı
bu aracı kendisi essentia modeli oldugunu iddia ediyor
ve ayrıca bc tulu aktif edildiğinde yol tüketimi ile ilgili bilgiler çıkacağını iddia ediyor
aracın modeli 2005 essentia yazıyormuş ruhsatta

benim anladığım kadarı ile
2005 model essentia alımış süleyman
ayrıca ek olarak sport paketi ( mp3 çalar+yol bilgisayarı )taktırmış ek paket olarak.

iddia ettiğimiz olay şu
benim araçtaki bc tuşu aktif edildiğinde tüketim vs bilgileri ekranda çıkıyor.
bende aktif edilmediğini yapılsa bile ekranın değişeceğini iddia ediyorum

veya önceki cevaplara bakarak hangimiz haklı sizce
benimkide essentia ve şekli böyle ve bu essentia ekranı 2005 model olanların n joyda ise bu ekran sarımsı birenk oluyor

2005 model essentialarda ekran farkı aynısı aracın arka camları bıle otomatık degıl yanı ne kadar ucuza satabılırız dıye malıyetten kacmıslar bu arbada yol bılgısayarı olması muhtemel degıl oyle bır sey olsa adamlar yol bılgısayarı var dıye satarlar.daha cok satılmazmı sızce arabada var olan bır ozellıgı gızlemek sızce mantıklımı?
sence öyle yapıp bu araba yol bilgisayarılı diyip biraz daha pahalıya satmak piyasayı etkilermi 2. olarakta kendi ürettikleri bir malzeme sence ne kadar maliyetli olabilir;)

birde bülentin eklediği resimlere bakarsak süleymanın arabası njoy ama süleyman hala iddia ediyorsa onun arabasını essentıa fiyatından alırız.
:kop: :kop:

benim araç vectra c bende o tuşa bastıkmı lastih havalarını nekar gittimi nekadar yaktığımı kronometre seyahat süeresini fln gösteriyo !

aykal senin araç vectra biz astradan bahsediyoruz :good:

Son düzenleme:
yav ne bilm bc tuşu diyince bendede var bu işlere yarıyo en azın dan bi bilgi diye yazdım :) :o

Ben elegance we njoy da olan bütün özellikler war demiyorum,essentia nın elegance we njoy dan çok farkı war zaten bunu dış görüntüsünden bile farkedebilirsin.Bence hawa hoş siz istediniz kadar njoy diyebilirsiniz,benim bc çalışıyor essentiası olanlara bi faydamız olsun bilgimizi paylaşalım dedik.Alacaksanda njoy sandığın yol bilgisayarlı essentia yı,yol bilgisayarsız essentia fıyatından satarım

ya biz sana bir şey demiyoruz zaten
2005 model essentia yol bilgisayarı var
2007 model essentia yol bilgisayarı yok ama donanım hazır yani ekran vs takılırsa aktif ediliyor
daha detaylı bilgileri opel team'den bekliyoruz

Arkadaşlar benim araçta 2005 essentia aynen süleyman arkadaşın ekranı gibi büyük jamesbabanın ekranı küçükmüş 2007 modeller corsaların ekranına benziyor

Geri