2007 astra h fiyatı hk.

konuya gene birşeyler yazmak istiyorum murat kardeşim olaya senin değilde kendi gözümle bir yorum yapayım şu opel ailesinde tüm modelleri dahil astra vectra corsa v.s arasında en beğenmediğim kasa bu h kasadır "renkler zevkler meselesi"
ve otomatik vites emin ol manuelin altında bir fiyata satılsın gene almam ve dizelse yakınından gecmem am gel gör ki dizel arac otomatikte oldumu fiyat dah yüksektir
senin aracın aynısı düşük fiyatlarada satılıyor çünkü satıcısı o değeri vermiş öyle satıyor sen ise aracına 30/32 arası bir değer veriyorsun umarım öyle satılır hatta üstü bir fiyata satılır bizim forum olarak temennimiz 32 nin üstü bir fiyata satmandır bundan emin olabilirsin burda maksadımız muhabbet fikir alışverişi
yanı renkler zevkler bütceler farklıdır sen otomatik ve dizel olmasını büyük bir özellik olarak görürken bana göre ise aracı bitiren iki özelliktir dolayısıyla senle herkesin aynı fikirde olmaması doğaldır bu durumda sana göre doğru olanı yap bize göre doğru olanı ise aklında bulunsun sadece ;)

Son düzenleme:
ahmet abi dedıgın gıbı zevkler tartısılmaz ama ya gercekten ben ve tanıdıgım bı cok arkadasım astra h ın bu kasasının hastasıyız :) otomatık ıse benım artık vazgecemeyecegım bı ozellık ıllakı kullanmıssındır bu kasayı yol ttutusu olsun ekonomı olsun performans olsun he bıde spor mod var kullanan arkadaslar bılmem katılacakmı spor mod aracı ekstra keyıflı kılıyor... artık aracın fıyatını tartısmayalım :) cunku acık konustum 28 e aynı aractan bulan arkadas olursa ben 30 hemen satıp onu alıcam bıde yemek ısmarlıcam :) ısın sakası bı yana ahmet abı neden bu kasaya karsı bukadar onyargılısın ?

Murat kaedeşim bir malın fiyatını satıcısı değil alıcısı belirler. Sen monopol arz yaratan bir kurum değilsin sonuç olarak. 4 yaşındaki Aracın otomatik olması veya boyasız olması bunun yenisiyle arasında sadece 4500 TL farkla satılmasını sağlamaz. Kaldıki iki aynı model aracın otomatik ve manuel vitesi arasında "sıfırlarında" en fazla 2500 TL fark olduğunu ve bir malın değerinin ikinci ele düştüğünde amortismanı ele alındığında yılara sari olaraak belli oranlarda düştüğünü ele alırsak "otomatik vitesin farkı" da o oranda düşecektir. yani aracın bedelini 30 bin düşünüp otomatik olduğu için 32500 e satılmalıdır tarzında bir yaklaşım doğru olmaz.
Her kör satıcının kör alıcısı vardır diye bir söz söylemiş atalarımız. Umarım gönlünden geçen fiyata satarsın daha öncede dediğim gibi:)
Benim aracımdada boya vuruk falan yok ama belli bir piyasası var kalkıpta ben hatasız diye 3 bin TL fazlasını istemiyorum. Araçlar durumlarına göre min ve max bir aralıkta satılıyor, O aralığın en fazlasını talep etmeninde bir sınırı var bence.

ön yargı değil sevemedim iç görüntü hoşta dış görüntü hiç hoşuma gitmiyor tabiki astradır konforu saglamlığı var ama ben kasanın dış tarafını sevmiyorum benimde cevremde arkadaşlar h kasayı cok beğenenler var tabiki ama dediğim gibi zevk meselesi otomatik vites arac kullandığım zaman bir tuhaf oluyorum ya sanki arabayı bend eğilde kenki kendine gidiyormuş gibi hisediyorum içimden direksiyonu bırakmak bile geliyor ama manuelde ise kontrolu tamamen kendimde görür sürüşün zevkini cıkarırım kısaca otomatik vites adamı tembelleştiriyor
ve halı saha maclarını severim solu geliştirmem lazım carlos hesabııı :kop:

Al Paciona
Gold Üye
stars_4.gif

artık fıyat hakkında yorum yapmak ıstemıyorum ama polemıge cekıyosunuz benı :)
son kez kendımce acıklamamı yapıyorum nereden 30 ıla 32 edecegı kanısına vardıgım hakkında :)
oncelık sıfırı fıyatından baslayalım cunku arkadaslar konu gecmısını okumaya usenıyor :) neyse opel sıtesınden
astra hb classıc 1,3 cdtı dızel-90hp eastronic hb essentıa (konfor paketlı ) lıste fıyatı 46000 tl kampanyalı fıyatı 41086 tl ONCELIKLE SIFIRININ KAMPANYALI OLARAK 41086 OLDUGUNU IDRAK EDELIM HEP BIRLIKTE :) BAYI INDIRIMIZI VS BILMEM ... (BU ARADA SIFIR OLAN KONFOR BAHSI GECEN ARAC SPOR PAKETLI BILEN ARKADASLAR BILIR)

2. Olarak neden 30-32 arasi diyorum arkadaslar israrla diyorum emsalleri ile sahibinden comda kiyaslayinca 2007 dizel otomatik 50 binde ki araclar 30 ila 33 yazmislar kim kaca alici bulur tartisilir :)

Opel aşkı bu işte sevgili murat korkarım sen opel aşkı olmuşsun :kop:

Ahmet abi ilk yazina cevap veremedim :) solu gelistir ama istanbul trafiginde otomatik arac cok buyu nimet :) aksamlari 1 saat dur kalk mecidiyekoyden tarabya...
Teknoloji devrindeyiz abi gir opelin sitesine sifiiri kacpara yaziyo :) arastir internetten emsalleri 1 -2 lira sisirmis fiyat yazmis olsalar bile cidden yok 32 31 den asagi ... Bide israrlar sifir 37 diyor arkadaslar aralik indirimi bitti arkadaslar subattayiz :) simdi ankarali muhendis arkadasim kizcak herseye bi cevabin var diye ama napim :) neyse artik yorum yapmicam fiyat konusunda uzadi cunku cokk opelim netin fiyati 28 lira ortalama cunku :) bugun galericilere versem 29 liraya hemen aliyolar .... Ozellikle 26 27 yazan arkadaslara bir kezdaha selamlarimi iletiyorum ...

ön yargı değil sevemedim iç görüntü hoşta dış görüntü hiç hoşuma gitmiyor tabiki astradır konforu saglamlığı var ama ben kasanın dış tarafını sevmiyorum benimde cevremde arkadaşlar h kasayı cok beğenenler var tabiki ama dediğim gibi zevk meselesi otomatik vites arac kullandığım zaman bir tuhaf oluyorum ya sanki arabayı bend eğilde kenki kendine gidiyormuş gibi hisediyorum içimden direksiyonu bırakmak bile geliyor ama manuelde ise kontrolu tamamen kendimde görür sürüşün zevkini cıkarırım kısaca otomatik vites adamı tembelleştiriyor
ve halı saha maclarını severim solu geliştirmem lazım carlos hesabııı :kop:

Ben bu kasa çıkmadan önce Astra g modelini severdim, hatta alma planları yapıyordum. Ama Astra h çıkınca Astra g modeli bitti benim için.
Şimdi Astr j ler çıktı. Güzel mi, evet bana göre güzel. Ama hala Astra h benim favorim. 3 senedir Astra h kullanıcısıyım, arabama aşığım diyebilirim.
Normalde artık arabamı satmam gerek ama satamıyorum, dedimya aşığım.:D

bundan sonra fiyat yazmak yok istanbulda otomatik vites şartta olabilir ama ben sevmiyorum bazı arkadaşlar otomatik vites bayan işi derler bende otomatik vites full bitiyor ve son olarak corsanın son kasası cok hoşuma gidiyor ama üzerine sinen bayan aracı imajından dolayı almıyorum :kop:

Geri