2007 astra h fiyatı hk.

fatıh abıde ben gıbı arabasına asık olanlardan :)

evet abı corsa polo bayan aracı
astra cok karakterlı bı arac :)
otomatık konusunda ıse tamamen farklı dusunuyoruz benım ıcınse olmazsa olmaz artık allah bundan kotu araca dusurmesın..
bak astra h otomatıklerde performans ıstıyorsan adamlar spor mode yapmıslar performanslı kullanmak ıstedıgınde tek yapman gereken bı tusadokunup spor moda alman ...
astra h bırazda genc arabası belkı oyuzdende ısınamadın....

aleyküm selam,satta görelim kardeşim sende mutlu ol bizde...(29 veren o galericinin adresini verirmisin,benim arabayıda göstereyim sana verdiğini verse yeter bana :) )
Ahmet abi ilk yazina cevap veremedim :) solu gelistir ama istanbul trafiginde otomatik arac cok buyu nimet :) aksamlari 1 saat dur kalk mecidiyekoyden tarabya...
Teknoloji devrindeyiz abi gir opelin sitesine sifiiri kacpara yaziyo :) arastir internetten emsalleri 1 -2 lira sisirmis fiyat yazmis olsalar bile cidden yok 32 31 den asagi ... Bide israrlar sifir 37 diyor arkadaslar aralik indirimi bitti arkadaslar subattayiz :) simdi ankarali muhendis arkadasim kizcak herseye bi cevabin var diye ama napim :) neyse artik yorum yapmicam fiyat konusunda uzadi cunku cokk opelim netin fiyati 28 lira ortalama cunku :) bugun galericilere versem 29 liraya hemen aliyolar .... Ozellikle 26 27 yazan arkadaslara bir kezdaha selamlarimi iletiyorum ...

murat abı artık fıyat hakkında yorum yapmıcam :) senın arac manuel etmez okadar para :) ama gel galerıcı eyupte....

evet abı corsa polo bayan aracı
astra cok karakterlı bı arac :)
otomatık konusunda ıse tamamen farklı dusunuyoruz benım ıcınse olmazsa olmaz artık allah bundan kotu araca dusurmesın..
bak astra h otomatıklerde performans ıstıyorsan adamlar spor mode yapmıslar performanslı kullanmak ıstedıgınde tek yapman gereken bı tusadokunup spor moda alman ...
astra h bırazda genc arabası belkı oyuzdende ısınamadın....
Ya sen bana yaşlı mı diyorsun:mad: 30'a daha yeni girdin looooo
konu performans olunca en az 180 beygirlik bir makine olmadı mı ben performans merformans anlamam 90 beygirle performanstan ne olacaki
gaz pedalına ayağını koymadan arac hisedecek dokunduğunda sesi seni doyuracak ama tabi mekan yani sürcek yer önemli pist felan olacak tew tew yaralarımı deşme bana typr aldırısın :kop:

:) abı gencmıssın yav daha neyse kusuruma bakma
bu arada mazot fıyatlarından haberın yok heralde ben spor moda bayramlarda alıyorum sadece :) dusun gerısını nerde ole 180 beygırlık araclara bınmek....

:) abı gencmıssın yav daha neyse kusuruma bakma
bu arada mazot fıyatlarından haberın yok heralde ben spor moda bayramlarda alıyorum sadece :) dusun gerısını nerde ole 180 beygırlık araclara bınmek....
bak mazot konusunda haklısın alıştık 2 tl den mazot 2,75 benzine sizin yüksek fiyatlardan aldığınız unutum pardon ama performans konusunda 180 den aşağısı kesmez :cry:

2 tlye mazot nerde abı.... 3,46 falan buralarda

aleyküm selam,satta görelim kardeşim sende mutlu ol bizde...(29 veren o galericinin adresini verirmisin,benim arabayıda göstereyim sana verdiğini verse yeter bana :) )
Senin arabanın 2008 model olmasının bir önemi yok manuel olduğu için 2500 tl daha değersiz Muratın anlayışına göre onukine 29 vermişlerse seninkide 26500 TL dost işi hatırına ancak eder:kop::kop::kop:

Geri