- Konuyu Başlatan
fatıh abıde ben gıbı arabasına asık olanlardan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet abi ilk yazina cevap veremedimsolu gelistir ama istanbul trafiginde otomatik arac cok buyu nimet
aksamlari 1 saat dur kalk mecidiyekoyden tarabya...
Teknoloji devrindeyiz abi gir opelin sitesine sifiiri kacpara yaziyoarastir internetten emsalleri 1 -2 lira sisirmis fiyat yazmis olsalar bile cidden yok 32 31 den asagi ... Bide israrlar sifir 37 diyor arkadaslar aralik indirimi bitti arkadaslar subattayiz
simdi ankarali muhendis arkadasim kizcak herseye bi cevabin var diye ama napim
neyse artik yorum yapmicam fiyat konusunda uzadi cunku cokk opelim netin fiyati 28 lira ortalama cunku
bugun galericilere versem 29 liraya hemen aliyolar .... Ozellikle 26 27 yazan arkadaslara bir kezdaha selamlarimi iletiyorum ...
Ya sen bana yaşlı mı diyorsunevet abı corsa polo bayan aracı
astra cok karakterlı bı arac
otomatık konusunda ıse tamamen farklı dusunuyoruz benım ıcınse olmazsa olmaz artık allah bundan kotu araca dusurmesın..
bak astra h otomatıklerde performans ıstıyorsan adamlar spor mode yapmıslar performanslı kullanmak ıstedıgınde tek yapman gereken bı tusadokunup spor moda alman ...
astra h bırazda genc arabası belkı oyuzdende ısınamadın....
bak mazot konusunda haklısın alıştık 2 tl den mazot 2,75 benzine sizin yüksek fiyatlardan aldığınız unutum pardon ama performans konusunda 180 den aşağısı kesmezabı gencmıssın yav daha neyse kusuruma bakma
bu arada mazot fıyatlarından haberın yok heralde ben spor moda bayramlarda alıyorum sadecedusun gerısını nerde ole 180 beygırlık araclara bınmek....
Senin arabanın 2008 model olmasının bir önemi yok manuel olduğu için 2500 tl daha değersiz Muratın anlayışına göre onukine 29 vermişlerse seninkide 26500 TL dost işi hatırına ancak ederaleyküm selam,satta görelim kardeşim sende mutlu ol bizde...(29 veren o galericinin adresini verirmisin,benim arabayıda göstereyim sana verdiğini verse yeter bana)
Doğunun en doğusundayım iranla aramızda 70 km olunca haliyle mazot 2 tl benzin 2,75 daha bu sabah benzin aldım 20 lt 55 tl2 tlye mazot nerde abı.... 3,46 falan buralarda