2007 astra h fiyatı hk.

ahmet abı ben gokay kozlu ıran sınırındakı tum karakollarda gorev yaptım agrı dagının eteklerı gercekten cok guzell .... guzel bır cografyadasın...

Al Paciona
Gold Üye
Senin arabanın 2008 model olmasının bir önemi yok manuel olduğu için 2500 tl daha değersiz Muratın anlayışına göre onukine 29 vermişlerse seninkide 26500 TL dost işi hatırına ancak eder:kop::kop::kop:

alpacıno abim senın mantıkla benımkı 26 onunkı 28 mı eder :)

ahmet abı ben gokay kozlu ıran sınırındakı tum karakollarda gorev yaptım agrı dagının eteklerı gercekten cok guzell .... guzel bır cografyadasın...
Memleketim güzeldir biraz soğuktur ama olsun buraları bilirsin herşey ucuz baştada akaryakıt gelir haliyle 180 beygirlik arac düşünmemde normal astradan sonraki aracım marka emin değilim ama 180 bg altında almam

isterseniz 35 e satın bizim cebimize giren cıkan yok
hem fikrimizi soruyorsunuz hemde söyleyince kızyorsunuz

arkadaslar kızma falan yok :( kımzeye kızmak haddıme degıl konuyu acan benım
herkes fıkrını soyledı"26 27 gıbı fıyatların ınsafsız oldugunu soyledım" ben fıkrımı soyledım

yanlıs anlasılmak kotu ..........
kalbını kırdıgım arkadasım abım olduysa ozur dılerım...

ben yerinde olsam 32 bile verseler maddi sıkıntı durumu haricinde satmazdim o arabayi çunkü daha temizini dediğin gibi ancak galeriden alırsın sana 10bin tl zararı olur gereksiz bir masraf bence.....

Murat kardeşim aracının fiyatını belirlemek sana kalmış 32 dersen muhtemelen aracını satamazsın. aracının piyasa değeri 28-29 bin civarında bence.

Aracın keşke 2009 filan olsaydı o zaman rahat rahat 32 isterdin.

Siz isterseniz 32 ile ilan açın bakalım 1-2 hafta telefonla gelen tepkilere göre zaten satıp satamayacağınızı anlarsınız.

28-30 bin lirayı geçmessin

Selcuk evet tepkılerı gorucez .... ılk senle konusmustum hatırlasan henuz kesın degıl satıcagım arkadasın astra ıcın gedızlerı aradık 41verdı benımkıne 28 verdı ıstanbul gedızler bı galerıce 29 vermıstı satmaya nıyetlenırsem 32 den denıcem bakalım cunku gedızler baya dusuk verıyo fıyatı arkadasın aracı 2010 model 10 bınde yenı kasa dızel manuel sıfırı 46500 +2000 navı gerı gorus+1600 kar lastıgı+1000 zenon dusun bu araca 41 ..... baya asagı verdıler bakalım benımde yakında cocogum dogucak fazla acılmak ıstemıyorum henuz karar aasamasındayım .....

ozan fazla soyledınya genel kanı 26 28 arası:) pıyasadan bı habersın arkadasım sende benım gıbı :):):)

Geri