2009 Astra H 1.6 16 V Benzin canavarı =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle hayırlı olsun araç yakıt tüketimi normal değerlerine düşecektir.Bende astra gtc aldığımda ortalama yakıt değeri 100 km'de 13.5 lt.idi şimdi aracım ortalama 10.lt düştü ama hunharca kullanırsan bir depo ile (55lt) 390 km. gidiyor sarı ışık yakıyorsun.:) Fakat inat edip depoyu doldurup 3000 devirin üstüne çıkmadan ve yokuş aşağı inişte vitesi boşa alınca :) 600 km. yaptım. Aldığın araba güzel ve yakıt tüketiminde düşecek üzülme.Konuyla ilintili rahmetli babamın sözüyle kapatıyorum "ATIM İYİ OLSUN ARPASI BOL OLSUN" derdi.sevgiler saygılar kazasız belasız binmek nasip etsin.

saol çok tşk ederm söyledklern doğru genç adamız baştn pişman oldm ama şimdi o kadar deilm araç hakkını veriyo basınca diseli artk yaşlannca alırz. :):) nasıl sürersen o kadar yakıo düzgün devirde kulalndığım taktirde fazla yakmıo 20 liraya 2 gün gezdiğimde oldu 3-4 saat gezdiğimde oldu :D dediğin gibi dahada düşr inş

arkadaşımn biri 1.3 dieseli boşlama turbosu war fln dedi çıktık ben deyim 5 boy siz deyin 7 boy :D

hayırlı olsun güle güle kullanın . garantiden çıkaracağını hiç sanmıyorum ama siz yinede bi araştırın çünkkü dediğiniz şeyleri bir çok kişi yaptırıyor..

bende katılıyorum arkadaşa astra h çok yakıyo satmayı bile düşünüyorum ama araba harıka bi cihaz olduğundan vazgeçilmez oluyo 2 arada bi derede hesabı :D

arkdaslarr siz 10lt'ye filan yakıyor mu diyosunuz? bnim gtc 15,6 lt yakıyor 100km de kac defa ölçtüm:S yol bilgisayarı zaten 20nin altına nadiren iniyor 2500-3000 devir arası

arkdaslarr siz 10lt'ye filan yakıyor mu diyosunuz? bnim gtc 15,6 lt yakıyor 100km de kac defa ölçtüm:S yol bilgisayarı zaten 20nin altına nadiren iniyor 2500-3000 devir arası
o kadar yakmaması lazım 2.0 olsa yine öyle değerler çıkmaz..sen bi servise göster arabanı

Gtc sahibi arkadaşım motor nedir aracındaki?
1.6 motor yakıtı kasıp kavuruyor
o kadar yakmaması lazım 2.0 olsa yine öyle değerler çıkmaz..sen bi servise göster arabanı
gösterdim bi sorun yok normal dediler.Ama bazı kardeşlerimiz 8-9 lt /100km yakıttan rahatsız olunca şaşırdım bence gayet iyi oda 1.6 buda 1.6.. ha devirsiz sürmem bunuda belirteyim

Arkadaşlar 1.6 arabayla 10 litre nasıl yapıyorsunuz ben 2.0 insignia turboyla şehir içinde 10.5 yapıyorum siz full redline mı geziyorsunuz anlamadım :)

Fikir vermesi için ben de tüketim değerlerimi vereyim:
-Aracım sizinki ile aynı
-Şu an 9500 km'de ve bunun yaklaşık 6000 i şehir içinde yapıldı..
-Bu 9500 km için Board Computerin gösterdiği tüketim: 8.2 lt...

aracınızı güle güle kullanın rengini çok beğendim, yakıt değerleri giderek düşer
ayrıca o dediklerinizi yaparsanız garanti bozulur aynı ben de sizin gibiyim xenonları da almıştım evde attım bi köşeye duruyor.

Geri