Herkes herseyi kotuluyorOnu da herkes kotuluyor kimse membun degil, eski chevrolet aracimda da kullanmadim hic bu yuzden
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

, kullaniyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes herseyi kotuluyorOnu da herkes kotuluyor kimse membun degil, eski chevrolet aracimda da kullanmadim hic bu yuzden
Mobil 1 esp 0 40 icin ben de ayni seyi dusunuyorum 20000 kmdeki arabayi calistirinca dizel gibi calismamasi lazim. Ama GM'de uzun vadede zararli tam koruma saglamiyor diye okudum cogu yerde. Yani hala kararsizimHerkes herseyi kotuluyorkimine gore opel kotu bana gore opel iyi , kimine gore castrol tam sentetik yag yerine yari sentetik yaglari piyasaya surmus , ama cok kiside kullanip memnunum diyor , bu yuzden ben yasadigima bakarak diyorum ki 130 bin km ye gelmis olan aracimizin motorunda sifirdan bu yana GM yag kullanildi , kendi aracim 45 bin km de sukur hicbir kotu yanini gormedim , hatta bi ara bende heveslenip mobil 1 tam sentetik 0-40 new life kullandim hala evlat acisi cekiyorum 100 tl den fazla para vermistim yazik yazik... en guzeli pazarlik ile 55 TL ye GM 5-30 yag kullanmak
, kullaniyorum![]()
Valla bir kez GM disina ciktigimda pisman oldum , dahada (gm yag uretmeyi birakmadigi surece) opel aracimda gm yag disina cikmam.Mobil 1 esp 0 40 icin ben de ayni seyi dusunuyorum 20000 kmdeki arabayi calistirinca dizel gibi calismamasi lazim. Ama GM'de uzun vadede zararli tam koruma saglamiyor diye okudum cogu yerde. Yani hala kararsizim![]()
Mobil 1 esp 0 40 icin ben de ayni seyi dusunuyorum 20000 kmdeki arabayi calistirinca dizel gibi calismamasi lazim. Ama GM'de uzun vadede zararli tam koruma saglamiyor diye okudum cogu yerde. Yani hala kararsizim![]()
O ogrenci butcesini asiyor birazMotul 8100 clean fx 5- 30 al kurtul youtube baktiniz mi bilmem birçok dayno testlerinde yüzde 5bg veya 10 bg guc sağladığı gösteriliyor. N11 de taksitle hem![]()
Onu da dusunuyorum aslinda, sonucta hangisi olursa olsun 10.000 km'de degistiriyorum, forumlarda yazanlar edge i ya da esp yi 20 30 000 km kullandiklarini soylemis ama hangi yag olursa olsun o kadar uzun sure kullanmayi dusunmedim. Onemli olan kaliteli yag filtresi bi yandan da.Bu arada size seciminizde sabir diliyorum , ama heves kurbani olmayin, hepsi ayni gorevi goruyor sonucta![]()
O ogrenci butcesini asiyor biraz160 liraya mobil1 esp 5 30 + filtreleri degistircem
Sordugum yerlerde yagdan cok filtreyi sordum zaten duymadigim markalari takiyorlar sonra 100 liraya bakim diyolarAnlıyorum haklısınız lakin milyarlik araclarimiz binbir emek zorlukla aliyoruz.Bakimda 3 -5 kuruş fazla sizi kötü durumda birakmaz. Siz siz olun 10000 km dn fazla kullanmayin yağı. Yagin omru ne kadar uzun olursa olsun. O yağ filitresi ne hale gelir bi Düşünsenize kötü kagittan bi filitre soncta :/
Sordugum yerlerde yagdan cok filtreyi sordum zaten duymadigim markalari takiyorlar sonra 100 liraya bakim diyolar