Ynt: 2012 - 2013.. 15.000 Bakımı
aracım 1,4 t.saygılardelikadir24 link' Alıntı:Aracınız 1.4 T mi yoksa 1.6 mı ? dizel/benzin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım 1,4 t.saygılardelikadir24 link' Alıntı:Aracınız 1.4 T mi yoksa 1.6 mı ? dizel/benzin ?
serseri1970 link' Alıntı:aracım 1,4 t.saygılar
sakın trabzona gitmeyin ben aracım daha 6700 km iken bir doldu diye servise gittim ve tam 585 tl ödedim.bana verilen faturayı görseniz çıldırırsınız.servis berbat ilgilenen yok.adamlar arabayı satana kadar peşinizde koşuyorlar satış bittikten sonra arayan yok.aracı alalı 2 yıl olmak üzere daha bir defa nasıl gidiyor problem varmı demediler.delikadir24 link' Alıntı:Burda yetkili servis yok ama çevre illeri arayacam en uygun teklifi neresi verirse oraya gidecem ama Trabzon için uygun fiyat veriyolar demişlerdi.
kaanrevan link' Alıntı:Ben de aracı 5 Temmuzda almıştım. 1 ay kaldı. Ama şaşırıyorum burada yazılanları gördükçe. Kimisi 380 ödemiş kimisi 580. Bu nasıl bir şey anlamadım. Bunun normali nedir arkadaşlar? Ayrıca aracımda karter muhafaza yok. Acaba internetten alsam da bagaja atıp "Üstad bakım sırasında şunu da bi takıverin" mi desem. Herifler dumur olmasın sonra.
delikadir24 link' Alıntı:İlk yıllık bakımım 1 yıl 10. gününde hala gidemedim. Servisleri aradım 1 yıl 1 ay süremizin olduğunu söylediler. yada km olarak 1500 km fazla geçebilrmiş. O yüzden tatile çıkacağım zaman yaptıracam inş. bi sorun çıkarmazlar. Gideceğim zamanda 1yıl 22 gün olacak umarım sıkıntı çıkarmazlar !!! general_Pray
by_lotto link' Alıntı:hiç bir sıkıntı çıkmaz.. size söyledikleri tarih ve km. yasaldır..