2012 astra j aracımın ön farların içi su doldu MAR servisine götürdüm ve garantiden değişmelerini istedim fakat opel genel müdürlügü buna red cevabı verdi ve yenisine 500 tl istediler ne yapmam gerketigi konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varmı ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gradient link' Alıntı:AFL farlarım buğulanma nedeniyle aralık ayında Sigmatürk Denizli'de değişti. Ayrıca yeni aracımın sağ ön kapı cam çıtasındaki leke nedeni ile de bu hafta garantiden değişecek.
gradient link' Alıntı:AFL farlarım buğulanma nedeniyle aralık ayında Sigmatürk Denizli'de değişti. Ayrıca yeni aracımın sağ ön kapı cam çıtasındaki leke nedeni ile de bu hafta garantiden değişecek.
Yok Kazım oyle degil. Sen yenisin bilmiyorsun. 1 yıldır astra 1.4 turbo cosmo vardı. Aralık sonu gibi AFL farlar değişti. Birkaç gun sonra da onu takasa verip şimdiki sport dizeli aldım.Kazim link' Alıntı:Abi siz sport a afl paket mi eklettin? ne kadar beklediniz? Bi de kaca mal oldu?