3.20i, insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tüm mesajları okudum, bazılarına cevap vermek isterim.

ama girayın paylaştıgı ilandaki insigniada 54 bin lira iyi, gecen sene bu zmanalr 70 bin lira civarına alınmıs bir araç normalde o kadar düsermi fiyatı normalmi? lpg de eklenmiş 2.000 liraya bir sorunu olmasın?

o araç o aksesuarlarla sıfırı şuan 67.418 TL
1.6T Cosmo + DVD800 liste fiyatı 65.872 TL olmasına rağmen alıcı olarak gitseniz 60.000'e bırakıyorlar + 19" jant 1.546TL ile 61.000'e rahat bırakırlar bence.
böylece aracı almayı düşünen kişiye de şunu söyleyim, 5.000 TL daha ekleyebilirseniz 1.6T Cosmo'yu rahatlıkla alabilirsiniz.

[URL=http://www.yukle.tc]
8602169814076y6.jpg
[/URL]

bence bmw

eklediğiniz fotoları mantıklı bulmadım. stock Insignia'ya karşılık modifiyeli BMW,
BMW'nin daha çekici durmasından daha normal ne olabilir ki? :)
o araçtaki black line stoplar kaç para haberiniz varmı? o stopların parasına Opel'e neler neler takılır.. yada M5 jantlarının parasıyla..

benim fikrim; 320d düşünse BMW derdim ama 4 silindirli BMW'ye BMW demem ve almazdım.
o paraya ya dolu 316i alınır yada boş+boş 320i alınır. prestij nerede? utanmasalar camları da manuel yapacaklar :)

2.el BMW'yle sıfır Opel aynı para diye onun üzerinden değerlendirme yapanlara lafım yok. değişik bir karşılaştırma. arabayı paranız mı kullanacak yoksa siz mi? :)
böyle yapa yapa markalar göğe çıkıyor zaten. Audi fiyatları arttı premium sınıfına girdi, VW fiyatları arttı, utanmasalar onlar da biz premiumuz diyecek. (yakında Opel'de premium işine girerse şaşmam zaten)

ama almayı düşünen kişi güç aramadığını, konfor, spor görüntü, isim aradığını yazmış, ozaman 320i'de iyi seçenek. BMW'de isimden bol ne var :)

yine de Insignia ve 320i den başka seçenek düşünmüyorsanız Insignia derim.

bu anketin tartışmasız birincisi insignia lakin şunu eklemek istiyorum.Kimse bu konuya değinmemiş.2.el aldığınız dizel bmw nin Allah göstermesin Enjekrtörlerine veya mazot pompasına birşey olursa adamı ağlatır.5000 liradan aşagı sanayiden çıkamazsınız.

3.20 benzinli almak isteniyorr galibaaaaa dizelii değilllll

ayrıca 3.20 nin koltuğuna oturup gazına dokunup sesini duyduğun annn da herşey hikayeeee

Son düzenleme:
3.20 benzinli almak isteniyorr galibaaaaa dizelii değilllll

ayrıca 3.20 nin koltuğuna oturup gazına dokunup sesini duyduğun annn da herşey hikayeeee

Kesinlikle her şey model yıl donanım demek değil..

her segmentte o segmentin en ucuz ve en pahalı arabası arasında bir araba fiyatı fark olur ve hep genelde bu farklar çok ince nüanslarda ayrım gösterir..

bmw ayrı bişey ama arada yaş farkı var insignia çok güzel tasarlanmış bir araç bence insignia derim

ben insignia derim 1.6 motora 180 hp daha ne olsun,uzun yolda bmw,passat dinlemezsin:)test edildi onaylandı,hayırlısı olsun..

Adı üstünde BMW İlede sıfır olsun dersen adaptif şasi li tsı passat

ben insignia derim 1.6 motora 180 hp daha ne olsun,uzun yolda bmw,passat dinlemezsin:)test edildi onaylandı,hayırlısı olsun..

insignia nın 115 bg liğinide sürdüm 180 liğinide 115 liği araba yığılıyor heleki yokuşlarda falan ciddi 1.4 araçların bile maskarası oluyorsunuz ben benim araca hantal derdim benim araçdan bile hantal dik bebek yokuşunda 4 kişi resmen araba ıkına ıkına çıkdı..

180 beygirliği iyi güzel hoş oda sıkıda gidiyor alet hakkını verirsen ona lafım yok ama deli gibi benzin tüketiyor.. ben araç bendeyken 14 litreden aşasını görmedim bu biraz kullanımlada alakalı belki biraz uslu kullansam 11-12 litrelerde gezinirdim ama o araçda öyle kullanılıcak bir araç değil 2.0-2.3 araç gibi benzin tüketiyorki ben 2010 mazda 6 2.0 kullandım o bile çok az yakıyor insignianın 180 beygirliğinden.. yani takviyeli 1.6 motor alıcağıma takviyesiz 2.0 motor alırım daha iyi..
takviyeli araçlar her zaman çok yakar ilerde arıza çıkarma ihtimallaride düz motorlara göre fazladır.. bu çok yakma olayı tsi lardada var bu insignia yaya has bir özellik değil..

ve hasıl ben genede bmw yi sevmesemde insignia mı bmw mi dersen bmw derdim.. şıkların içinde birde audi falan olsa bmw yi de eler audi derdim.. ama bu tercihler içinde bmw..

Son düzenleme:
hakancım 180lik 1.6 yerine takviyesiz 2.0 lt istersen cebinden epeyce fark vermen gerekiyor biliyorsun değil mi :) mtv sistemimiz sağolsun ..

Geri