3.20i, insignia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
insignaa diyorum yerli araba sayılır :)

Kesinlikle insignia derim.Araç herşeyden önce 2010 model olucak özellikleriyle 3.20 yi sollucak açık ara farkla hemde:D

insignia tercihimdir..kokpite oturunca kendini lordmuş gibi hissedebilirsin :D
bmw yi tabii ki küçümsemek yanlış olur efsane bir marka fakat son nesil araçlar kalite bakımından baya çekişmeli ürünler sunabiliyor.

bmw yi 4 sene sonra satarsın aldığın fiyattan fazla bişi kaybetmessin ama insigna 4 sene sonra sanırım yarı fiyatı etmez. insigna çok güzel bir araç ama bmw yabana atılmaz.

Amcamda 2006 model 3.16i var eskiden o arabanın ıcıne bınmek ıcın amcama yalvarırdım babamında cok hosuna gıderdı BMW lerve birgün astra yı satıp BMW almaya kara verdı düz 3.20 alacaktı 116hp hatırladığıma gore sonra insignia çıktı babam gozu kapalı insignia aldı şimdi amcamın arabasına binince insignianın doğru tercih olduğunu şiddetle inanıyorum ayrıca BMW nin insignianın 180hp lık motor u sevıyesındekı motoru insigniadan daha fazla yakıyor bildiğime göre.

3,20 ler 170 hp olması lazım yanlış bilmiyorsam. gaza basınca 115 hp gibi gitmiyo bizim komşununki:D

3,20 ler 170 hp olması lazım yanlış bilmiyorsam. gaza basınca 115 hp gibi gitmiyo bizim komşununki:D

2001 modellerin bir kısmı ve daha daha sonrası (e46 kasa için konuşuyorum) 170 beygir. önceki modeller 136.

YA Bı Araçtan Daha Ne Beklenebılırkı 0 alcam Kafam Rahat Olucak ( Opeller Icın En Azından Öle ) Ic Dızaynı ve Konforu Olucak. vs Insıgnıa Tabıkı.

Geri