3 araç arasında kaldım.Kafayı yemek üzereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2008

1)Astra Sedan 1.6 115 HPmanuel Spor Paket + Sunroof 37.650 YTL(karter koruma,hız sabitleyici dahil)

2)Honda Civic Sedan 1.6 125 HP manuel Elegance 39.500(indirimli,hız sabitleyici,karter koruma dahil)

3)Volvo S40 1.6 100 hp manuel prime edition 44.500 YTL(en boş modeli ama diğer 2 araçtan daha dolu)

evet ne dersiniz?

İmkan varsa Volvo tabikide ama birde test etmek lazım o motor o araca olmuş mu =)

kesinlikle 2 numara diyorum.yeni civic e karşı bir zaafım var çünkü.

3 aracıda test ettim.hepsi birbirinden güzel.astra sedanla civic arasında pek fark yok gibi.ama volvo daha farklı.yola oturuşu farklı.motor performansı fena değil.ben yeterli buldum

Volvo bence :) ama gönlüm bi yandan civic'de dior :D astra ise kesinlikle hayır bence bu araçların yanında...

2. seçenek bence..civic sedanlar çok konforlu ve güzel

civic çok yakar haberin olsun... bende var yani. cok yakıyor. 100 km de 10 litre. uzun yolda 7 falan...
benımkısı otomatik. o yuzden bu verdiğim veriler seeninkiyle uyuşmuyor. şoyle soylıyım civic suspansıyonları yarı-serttır. yani cukurlarda vuruntu yapar, ama genel seyri keyifli ve konforludur. en cok sevdiğim yanı ise, arka oturma yerinde ortada o çıkıntının olmayışı...

2.bence civic

hepsinin yanında ben sana volvo s40 1.6 dizel , 2. eli tavsıye ederim. 2. el aldıgın için dizel farkını ödememiş olursun, satarken daha az zarar edersin. bunun yanındada dusuk yakıt tuketımı ve muazzam bir performans.. tercih senin.

Bencede kesinlikle civic :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri