8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol abi C.C (Cengiz) in Calibra'ya biniyorum sen ağırlık yapıyorsun diye beni arabadan indiriyor :] sendede aynı sıkıntı olmaz dimi abi :]

cc yapmaz ööle şey :) yavuzda ordaymış ne len dolmuşa çevirdiniz calıbrayı puhahaha

Toplam ağırlığı 1.5 tona ulaştırmaya çalışıyoruz abi :]

Toplam ağırlığı 1.5 tona ulaştırmaya çalışıyoruz abi :]
yok yok eskiden olsa tamamdıda kds için yavuz yemeden içmeden kesilmiş kilo vermiştir o puhaha cengizde öle muayene için dünya harcadı zaten kilolu 120 kg ama olsun zayıflar oda muhahaaha seni bilmiyorum bagajada yük atarız tamamlarız ama 1.5 tonu sen merak etme:D
cc ne dion bu işe :):)

eskişehir istanbul yakın buyur gel burak :) ben sana gel bak neler kaçırıyosun derken boşa dememişim diimi :)

Son düzenleme:
yok yok eskiden olsa tamamdıda kds için yavuz yemeden içmeden kesilmiş kilo vermiştir o puhaha cengizde öle muayene için dünya harcadı zaten kilolu 120 kg ama olsun zayıflar oda muhahaaha seni bilmiyorum bagajada yük atarız tamamlarız ama 1.5 tonu sen merak etme:D
cc ne dion bu işe :):)
abi dragon ve oki binince benim araç çekişten düşüyor neden 4 çeker turbo almak istiyorum sanıyorsun 50 hp 50 hp dir onu da ikisi yer oldu sana araba yine 150 hp :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri