8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskişehir istanbul yakın buyur gel burak :) ben sana gel bak neler kaçırıyosun derken boşa dememişim diimi :)
Çok teşekkürler Yalçın abi teklifin için,gerçekten efsanelerin hepsi buluşmada olucak herhalde :D inş. ileriki bir zamanda efsaneyle katılmak nasip olur ;) bu arada K 5115de listede yokmu yoksa benmi göremedim :D

abi dragon ve oki binince benim araç çekişten düşüyor neden 4 çeker turbo almak istiyorum sanıyorsun 50 hp 50 hp dir onu da ikisi yer oldu sana araba yine 150 hp :D

sen bence alma turbo fazla gelır sana ben soyluyum benım gıbı yap arka koltukları sok kımse oturamasın arkaya yatak koyarsın uzun yolda ceker saga uyursunn :D

sen bi bak bakalım metinimi engellemek lazım senimi ? bence seni okudum baştan sona metin anormal bişi yazmamış da sende dolu gördüm olmuyor arkadaş böyle yönetimle sıkıntı yaşamak istemiyorum yeliz hanımın dediği gibi sadece buluşma ile ilgili yazarsanız sevinirim ister küsün bana ister hak verin ama sadece sizin için çabalıyoruz bu buluşmayı herkez bi araya gelsin tanışsın kaynaşsın die yoksa altında bişi aramaya gerek yok ok. saygılar
kilitlenen konuya bi daha göz gezdirmeni isterim demekki bilinçsizce yazıyosunuz gereksiz ce sonra sıkıntı formda konu kilitlenmesi ve hoş diil.
bu arada sende bi metin takıntısı başladı gidiyor ? hayırdır ?

benim kimse ile sorunum yok öle biline hele metinle hiç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri