Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)
bak ne güzel o zaman konu kapanmıştır bırakın şimdi bunlarıda o güne kilitlenin astra gsi arayın bulun çağırın organizasyonlar yapın didişmeye ne gerek var diimi
cc sana gelince bi bagajada sığarsın ama yalanda diil olm snn araba uçması lazım ya kg ı hafif jokeyden
kimse kalmadı şimdi bizde meli yeliz ben sana saralım naapalım millet bize biz sana muhahahahahaha
escord kardeşim benim
bana bak escord die die sana bi escord ford alalım ne dersin onun bagajı daha büyük sedan ya
başkanım ne dersin calı dursun gene de bide escord alalımm cc e
arka camı daha büyük sanrufuda açar püfür püfür
yaa aşkolsun ilahi güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün yerlerdeyim halimi bi görmeyin yıkılıyooooo cc sen çok yaşa emi
cc sen kafadasınya sana çapa atalım sen konvoyu halatla çek az yakarız seni bilmem ama polis çevirirsede deriz arıza yaptık 35 imizde öndeki bizi çekiyo cc bizi servise götürrrr
varda burda gsiler binicisinde değil ayaklar altına düştü hele gebzedeki gsiler ntk nsf ryn mop başkada kalmadı ere vardı oda satıldı giğerleriile muhabbetim yok olsada geleceklerini sanmıyorum