98-99 vectra almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mk1971
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu nokta hatası yok savaş abi'nin arabasının. 950 liraya atikeri taktırıp geçicek. kredi kartıyla 10-12 taksite de bağlıyorlar. Ya da parana göre araba alacaksın, astra F 1.6 ecotec motorlulardan falan ayarlayacaksın... ciddiyim yıkık dökük bir araba alıp forumda sızlanırsa sınırsız dalga geçerim, yanlış yönlendiririm oradan oraya koştururum :D

Savaş abi gönlünü ferah tutsun, abi almassa yazın ben gidip alırım o arabayı :D

@Flea_ Vectra B alırsam, artık eskiden sövdüğüm Vectra B postlarını çıkarırsın meydana :D

La niye yapayım öyle bişey, asla binmem dediğim turbo-dizele biniyorum aynı şey bende de var :D Benim stilim atmosferik benzinli arabalardır :D Aklım hala da vectra-b de. Alırsan savaş abinin arabayı, deri döşeme ve sis farlı CD tamponu konusunda baskı kurarım sana :D

Mert Kardeşim
Satıver tipoyu hemen alıyım Savaş Abinin Vectra'yı. iyice kaşıntı bastı vectra konusunda..

Tipo'yu sattığınızda alırsınız, zaten acil satılık değil savaş abinin arabası, tamamıyla ihtiyaç fazlası. Yıkık bi vectra almayın da bu bize yeterli.

savaş abinin vectrasına forumun kıdemli vectracılarından biri olarak ben kefilim. yazdığım gibi fiyata bakmadan alınacak araç. gerekli diğer bilgileride arkadaşlarımız vermiş. diğer gls araçlara ek olarak yolbilgisayarı da var bunuda unutmayın.

savaş abinin vectra hakikaten cok hoş.alıp güneş yanıklarını güzelce boyatıp bi iki eklemeyle 10 numara olan arac 11 numara olur.benim bile alasım geldi vallahi.

[MENTION=12186]smihci[/MENTION] Savaş abi ortalık karıştı düzen bozuldu. Gel bi açık artırma yap sen :rakir:

Savas abi tavan ve bagaj kapağindami abi yaniklar sadece ? Birini paslayabilirim araba ariyorda :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:11 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:09 ----------

17 binlik vectrayida arayacaktim bakalim kaca veriyor falan diye ama simdi 16500 en iyi ihtimal 16 der ama yanina gitsen kavga dovus 15 lira ama risk var. Arabada sağ tarafta bi sikinti varmis gibi geliyor ama hayirlisi :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri