b1 kasada 2.5 motorlar cdx 2.0 lar cd
makyajlı yani b2 kasada cdx ler 2.0 cd ler 1.8 motordur
makyajlı yani b2 kasada cdx ler 2.0 cd ler 1.8 motordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tavsiye ediyorsun yani.peki lpg varmı varsa ne yakıyor.araçı kaça aldın?Bendeki de cd vectra.Fiyat eğer temiz ise 15000 ile 17000 ytl arasında değişir.Ben 52000 km iken aldım arabamı.İkinci kullanıcıyım.Adam arabaya temiz bakmış ama bakımlarını ihmal etmiş.Doktor olduğu için pek önemsememiş.Ben adamdan arabayı aldığımda o çoktan 105000 ytl ye lüks bir mercedes araç çekmişti altına.Arabayı afyon'dan Adanaya getirdik.Noter ücreti 206 ytl.Plakayı 01'e çevirme filan 60 ytl.Genel muayene ile egzos muayenesine de 120 ytl gitti.Toplam 386 ytl devir işlemlerine harcadım.Ondan hariç 110 ytl yakıt.230 ytl ön lastikler,350 ytl de trigeri seti değişti,hava filtresi,polen filtresi,bujiler,yağ filtresi,yağ değişimine gitti.
386 noter
110 yakıt
230 lastikler
350 bakım
Toplam 1076 ytl masrafım oldu.4-5 aydır kullanıyorum.Çok memnunum.En sevdiğim özellikleri ise yüksek hızlarda dahi güven vermesi.Konforlu ve fiyatına göre çok donanımlı bir araç.
sendeki de 99 vectra cd 2.0 değil mi? benim 96 yoyotanın üstüne 1.500 ytl istediler.karar veredim benim alacağım renk gümüş gri km 120000 de lpg yokTemiz vectra piyasada tercih edilmesi gereken ilk araçlardan biridir.Bana çok dediler lpg taktır,yakıtına para dayanmaz filan diye.Bilmeyenler bir ton laf söylediler.İşte 1.6 motor 2.0'dan daha az yakar diyenler oldu.Yani vectra kullanmayanlar herşeyi bilip bilmeden söylediler.
Lpg konusuna gelince ; Eğer arabayı çok kullanacaksan lpg taktır.Arkadaşlar verim aldıklarını söylüyorlar.Ben haftasonları binebildiğim için taktırmadım.Arabayı 16.000 ytl ye aldık.
demekki 14-15 arası normal fiyat98 model vectra cd orjinal 78000 km de idi.Ayrıca sanroof ta vardı.Renk kum gri idi.lpg yok.Araba mükemmel temizlikte ve hiç hatasızdı.
Fiyat:14250 ytl satıldı.