active select güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: active select güncelleme

Arkadaşlar; geçen gün şanzıman beyni arızası ile garantiden değişim yapıldı. Ustalar yeni yazılım olduğunu ve şanzıman yağı ısınırken program attıklarını belirttiler. AS şanzıman için yeni yazılım mevcut. Aracım 2012 Enjoy plus...

Bu arada şanzıman beyni arızası yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Servisten yeni geldim  ,ustanın söylediği yazılımın kodu olmadığı ve servislere gidip güncel yazılımın atılmasının istenmesi gerektiği idi ,birde bu yazılımın araç üretim yılı ile sınırlı olmadığı bütün as li araçların gidip kontrol ettirmesi gerektiğini bu yazılımın 1-2 aylık olduğunu söyedi.

ulas79 link' Alıntı:
Servisten yeni geldim  ,ustanın söylediği yazılımın kodu olmadığı ve servislere gidip güncel yazılımın atılmasının istenmesi gerektiği idi ,birde bu yazılımın araç üretim yılı ile sınırlı olmadığı bütün as li araçların gidip kontrol ettirmesi gerektiğini bu yazılımın 1-2 aylık olduğunu söyedi.
istanbulda servislerin haberi yok valla gidiyoruz yazilim guncel diyorlar.

BÜLENT link' Alıntı:
istanbulda servislerin haberi yok valla gidiyoruz yazilim guncel diyorlar.
Haberleri olsa şaşardım ,zaten opel bu servis sıkıntıları yüzünden kaybediyor.

Bu yazılım olayı da yılan hikayesine döndü... Resmen şehir efsanesi haline geldi, yazılım diye diye şanzıman teknolojisi değişecek yakında general_HAHA

ulas79 link' Alıntı:

Teşekkürler ulaş bey

ulkm link' Alıntı:
Bu yazılım olayı da yılan hikayesine döndü... Resmen şehir efsanesi haline geldi, yazılım diye diye şanzıman teknolojisi değişecek yakında general_HAHA
Katılıyorum  steeringwheel

Akıllarda soru işareti kalmaması için servisimizden aldığım bilgiyi iletiyorum.

Şanzıman kontrol ünitesinin yazılımı son versiyon değil ise güncel yazılım atılabilir, ancak yazılımı güncel olan araçlara bu uygulama yapılamıyor, sistem güncel versiyon deyip işlemi otomatikman sonlandırmaktadır.
Versiyon numarasına ancak program ile işlem başlatılarak ulaşılabiliyor.

Dedigin gibi cagri bana yazilim guncel dendi.
Hatta makinaya baglayip islem sorgularken ustanin yanindaydim.

Genel merkezden de gelen bilgiye göre şanzıman iyileştirmesi ile ilgili yeni bir kampanya, yazılım yada teknik bülten bulunmuyor. Daha önce yayınlanan güncellemeler, konuda bahsi geçen araçlara geç yüklenmiş olabilir.

Geri