active select güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: active select güncelleme

DarthWider link' Alıntı:
Bu aralar beni istanbulda en çok sıkıştıranlar 1.6 atmosferik yada 1.3 cdti Astra araç sahipleri, anlamıyorum turbo ile araçlarının arasındaki farkımı kıyaslamaya çalışıyorlar nedir tamponuma abartısız 10cm kadar yaklaşıyorlar bende formdandır felan diye çok agrafis davranmıyorum yavaş yavaş hızlanıyorum ama kaza yaptıracak kadar sıkıştırıyorlar sonra dip gaz tabi araç felan kalmıyor ortada sonrada benimde yakıt tüketimi 39.9 oluyor :) valla şikayetçiyim bu durumdan, birbirimizi sıkıştırmayalım bari arabada çoluk çocuk oluyor araç turbo diye sürekli dip gaz gidecek halimiz yok.

Muhtemelen kaç yüz metre fark yiyeceğini merak ediyordur  1,6T ile yada muhtemelen seni sıkıştıran aracın içindeki muhabbet şudur: Bak şimdi bak nasıl gaza gelip topuklayacak tüketimi 25 çıkartacak...

Tolga KARACA link' Alıntı:
Doğan benim aracın yazılım ve S. Booster lı halini denerken birtanesini fena madara etmişti zaten :))

Hadi ya?  O sırada ben arabayla fezaya çıkmamaya çalışıyordum. Fark etmedim bile. (((:

Ne oldu o sırada?

O simdi asker link' Alıntı:
Opel Ankara OPAK, OPİS, OPAN, KAYSERİ İNCİROğLU bunların hepsini aradım böyle bir güncellemeden haberimiz yok dediler. Gelde ևILDIRMA  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste
Aydın Surtaş ı arayın active select şanzıman için iyileştirme yazılımı varmış deyin ve bunun kodunu isteyin belki yardımcı olurlar beklerseniz ben pazartesi servise uğrayacağım sizin için sorup burada paylaşırım.

Ulas
Bugun servise gittim guncelleme yok dediler.
Belkide 2012 ler icin guncelleme yoktur anlamadim valla.

bende bugün ankara reis servisine uğradım.böyle bir güncellemenin olmadığını, ilk defa duyduğunu ve böyle birşey olursa müşteri hizmetlerinin haber vereceğini söylediler.

Nasil bir tutarsizlik servisler arasi anlamis degilim. Birinde olan digerinde olmuyor.

şu civic olayina deginecek olursam bundan birkac ay once baska bir forumdan bir arkadas ile gece yarisi araclarimizi kapistirdik. On da yanlis hatirlamiyorsam 1.6 2010 model otomatik civic var.neyse bulustuk arkadasla vardik peşin sira testlere ki o hep manuelde kullandi ben otomatikte kullandim  0 100 yaptik 80 120 yaptik 0 140 yaptik her seferinde yeni astra sedan 1.4 active select aracimla kac boy fark attigimi hatirlamiyorum. Arkadas honda konusunda tam birr fanatik sonra o da kabul etyi ve bir konuda 1.4 lerin cok seri bir arac oldugundan bahsetti.

BÜLENT link' Alıntı:
Ulas
Bugun servise gittim guncelleme yok dediler.
Belkide 2012 ler icin guncelleme yoktur anlamadim valla.

2012'lerde(makyajlı) bildiğim kadarıyla zaten a.s'de iyileştirme yapılmıstı ondandır herhalde.

ulas79 link' Alıntı:
Aydın Surtaş ı arayın active select şanzıman için iyileştirme yazılımı varmış deyin ve bunun kodunu isteyin belki yardımcı olurlar beklerseniz ben pazartesi servise uğrayacağım sizin için sorup burada paylaşırım.

Beklerim Ulaş bey ilginiz için teşekkür ederim  special_Partyman

Bu iyileştirmenin kodunu öğrenip servise söylediğimizin sonrasında ne olcak peki ulaş bey. Yani servis tedarik edebilcek mi bunu hiç sanmıyorum ama..

Arkadaşlar şimdi Ankara Opan ve Opal servisleri ile konuştum.
Opan yazılım güncellemesi mevcut fiyatı 30 TL dedi :)
Opal ise aracınızı getirin elimizdeki son yazılım ile kıyaslayalım dedi :)
Sanırım önce bir Opal sonrada bir Opan yapacağım :)
Ama servisler arasındaki bilgi farklılıkları cidden insanı çıleden çıkartıyor.

Geri