Ynt: active select güncelleme
Muhtemelen kaç yüz metre fark yiyeceğini merak ediyordur 1,6T ile yada muhtemelen seni sıkıştıran aracın içindeki muhabbet şudur: Bak şimdi bak nasıl gaza gelip topuklayacak tüketimi 25 çıkartacak...
DarthWider link' Alıntı:Bu aralar beni istanbulda en çok sıkıştıranlar 1.6 atmosferik yada 1.3 cdti Astra araç sahipleri, anlamıyorum turbo ile araçlarının arasındaki farkımı kıyaslamaya çalışıyorlar nedir tamponuma abartısız 10cm kadar yaklaşıyorlar bende formdandır felan diye çok agrafis davranmıyorum yavaş yavaş hızlanıyorum ama kaza yaptıracak kadar sıkıştırıyorlar sonra dip gaz tabi araç felan kalmıyor ortada sonrada benimde yakıt tüketimi 39.9 oluyor valla şikayetçiyim bu durumdan, birbirimizi sıkıştırmayalım bari arabada çoluk çocuk oluyor araç turbo diye sürekli dip gaz gidecek halimiz yok.
Muhtemelen kaç yüz metre fark yiyeceğini merak ediyordur 1,6T ile yada muhtemelen seni sıkıştıran aracın içindeki muhabbet şudur: Bak şimdi bak nasıl gaza gelip topuklayacak tüketimi 25 çıkartacak...