active select güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: active select güncelleme

O simdi asker link' Alıntı:
Bu iyileştirmenin kodunu öğrenip servise söylediğimizin sonrasında ne olcak peki ulaş bey. Yani servis tedarik edebilcek mi bunu hiç sanmıyorum ama..
servisin tedariki diye bir şey yok opcom denilen sistemle opel merkeze aracı bağlayıp gerekli güncellemeyi yapacaklar,yani sıkıntı yok o konuda.

ulas79 link' Alıntı:
servisin tedariki diye bir şey yok opcom denilen sistemle opel merkeze aracı bağlayıp gerekli güncellemeyi yapacaklar,yani sıkıntı yok o konuda.
Teşekkürler Ulaş bey pazartesiyi bekliyorum  045thumbsup

Grmbl link' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi Ankara Opan ve Opal servisleri ile konuştum.
Opan yazılım güncellemesi mevcut fiyatı 30 TL dedi :)
Opal ise aracınızı getirin elimizdeki son yazılım ile kıyaslayalım dedi :)
Sanırım önce bir Opal sonrada bir Opan yapacağım :)
Ama servisler arasındaki bilgi farklılıkları cidden insanı çıleden çıkartıyor.
Haberlerinizi bekliyoruz  045thumbsup

GNSpower link' Alıntı:
Hadi ya?  O sırada ben arabayla fezaya çıkmamaya çalışıyordum. Fark etmedim bile. (((:

Ne oldu o sırada?

Sen direksiyondayken ben etrafı izliyordum  011zaa Civic Hb li bir sarışın bizle 3 kez kalkış yaptı ilkinde gri bir Golf 5 de vardı o ilk darbeden sonra takılmadı bir daha, Civic li bayan arkadaşımız güzel kullanıyordu belki bu kez olmadı bir sonraki diye diye ısrar etti, ya da bizi beğendi bilemiyorum ki artık  general__p

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sen direksiyondayken ben etrafı izliyordum  011zaa Civic Hb li bir sarışın bizle 3 kez kalkış yaptı ilkinde gri bir Golf 5 de vardı o ilk darbeden sonra takılmadı bir daha, Civic li bayan arkadaşımız güzel kullanıyordu belki bu kez olmadı bir sonraki diye diye ısrar etti, ya da bizi beğendi bilemiyorum ki artık  general__p

Kaçan kovalanır demiş atalarımız :) demekki dozunda gaza basmak lazım çok gaza yüklenipte ortalıktan kaybolmamak gerek  maasaaa

Şimdi Opal'dan geldim.
Ali usta aracı cihaza bağladı ve yazılımları kontrol etti.
Motor ve şanzıman yazılımları güncel görünüyor.
Bu işin aslı ne çok merak ediyorum.
İşimin yoğunluğu nedeniyle Opan'a gidemedim.
İlk fırsatta gidip neyi güncelledilerini öğreneceğim.
Size buradan bilgi veririm tekrar.

Servise gitmeden verecekleri cevabı az çok herkes kestirir oldu general__p

valla bilmiyorum bana yazılım yeni dediler 1-2 ay oldu geleli dedi usta ,birde aracı obd port undan bağladı aracı çalıştırdı önce şanzıman yağı soğukken attı sonra şanzıman yağı ısınmasını bekledi 76 dereceye çıkınca yazılım yüklenmeye başladı araç durduğu yerde d konumunda çalışır vaziyette 6 viteside otomatik değiştirip işlemi tamamladı ,anladığım vites değiştirme basınçlarını tekrardan ayarlıyor bu yazılım.

Ulas bende bugun servise gittim
Cihaza bagladilar Yazilim guncel dediler.
Belki senin araba 2011 diye guncelleme vardir.
2012 model ve ustune guncelleme yokmus.

Geri