Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence değişmesi faydanıza vites geçişlerinin rahatlaması ve sarsıntısız vites geçişleri için.ouzhn06 link' Alıntı:78000 km suan.
bir servisle gorusmekte fayda var. Kafam iyice karıştı.ulas79 link' Alıntı:Bence değişmesi faydanıza vites geçişlerinin rahatlaması ve sarsıntısız vites geçişleri için.
yasincan51 link' Alıntı:benim araçda da kalkacagım zaman d ye alıyorum ayagımı frenden çektiğimde araç birden kendini ileriye atıp sonra hemen normale dönüyor nadiren oluyor bu durum yine nadiren de vites geçişinde 1 kereliğine sarsıyor hani manuel araçda vites arasında debriyajdan ayağını çekersinde araba bi sarsar ya aynen öyle bu durumları yaşayan oluyor mu hiç.
ze623 link' Alıntı:az önce bu active select teki silkeleme olayını servise giderek test ettik.bana usta normal olduğunu ve tekrardan programlama yapacağını söyledi.ben aracın 50 binde olduğunu ve acaba yağ değişimiyle düzelir mi diye sorduğumda çok fark etmez dedi.acaba uğraşmak istemedikleri için mi yoksa işi mi bilmiyorlar acaba?yağ değişimi istesem bana ne kadara malolur yada gerçekten değiştirirler mi?kafam karıştı.yaptıran ve faydasını gören var mı acaba?